ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΗΜΕΡΕΣ 2018'' ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

2024-02-07

ΣΧΟΛΙΑ 4

Ρεπορτάζ By Sakis

Πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών σήμερα Τετάρτη 07/02/2024, που αφορούν την αναβάθμιση πεζοδρομίων έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας και πέριξ των Σχολικών συγκροτημάτων της πόλης, και η μνήμη των κατοίκων της πόλης γυρίζει τέσσερα χρόνια πριν όπου οι εργασίες για το αποχετευτικό έφεραν την πόλη σε παρόμοια κατάσταση!!

Από νωρίς το πρωί, λοιπόν σήμερα τα συνεργεία έπιασαν δουλειά, ενώ τις εργασίες επιθεώρησε και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θεοδωρίδης Τάσος (Τζερκέζος).

Φυσικά τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες δεν λείπουν, αλλά οι χρήστες οδηγοί της παραπάνω οδού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, καθόσον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα ισχύουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, και ειδικότερα, το τμήμα της παραπάνω οδού θα παραμείνει κλειστό από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 και καθ' όλο το 24ωρο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες των καθαιρέσεων και στη συνέχεια θα δοθεί σε κυκλοφορία το ένα ρεύμα της οδού.

Τα βαρέα οχήματα θα κινούνται μέσω της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού Αριδαίας, Καπετάν Γαρέφη, της Δυτικής Περιφερειακής Οδού, της επαρχιακής οδού Αριδαίας – Πολυκάρπης και μέσω της οδού Καραϊσκάκη για όσους έχουν κατεύθυνση προς Έδεσσα / Θεσσαλονίκη.

Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Ν. ΠΕΛΛΑΣ θα εκτελούνται κανονικά μέσω της παράπλευρης οδού νοτιοδυτικά του σταθμού ΚΤΕΛ που συμβάλει στην Λεωφόρο Ξενιτίδη (Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο).

Μάλιστα την ώρα του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, οδηγός  βαρέως οχήματος με ρυμουλκό, ο οποίος προφανώς δεν γνώριζε, εισήλθε στην οδό εργασιών με αποτέλεσμα να μπλοκαριστεί για λίγο η οδός.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

07/02/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-02-07 14:43

Το Όνομά σας: Ένας καλόπιστος Πολίτης

Μήνυμα: Όλα καλά με το έργο αυτό που θα δώσειή οχι άλλη εικόνα στην είσοδο της πόλης μας. Μια ερώτηση προς τους αρμοδιους: Εχουν τοποθετηθεί από ότι είδα πινακίδες υποχρεωτικής σήμανσης για πεζούς και οδηγούς πλην όμως δεν είδα την πινακίδα που τοποθετείται σε εμφανές σημείο και περιλαμβάνει μέσα σε αυτήν το σκαριφημα του έργου,το κόστος προϋπολογισμού ή δαπάνης,τον αρμόδιο ανάδοχο εργολάβο και από που προέρχονται (πρόγραμμα) τα χρήματα για την περάτωση του έργου, για να γνωρίζουν και οι πολίτες τι πρόκειται να κατασκευασθεί.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-02-08 09:13

Το Όνομά σας: ισιδωρος

Μήνυμα: Αρκει να ολοκληρωθεί σύντομα

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-02-08 09:40

Το Όνομά σας: Ένας

Μήνυμα: Είναι αλήθεια ότι στοίχισε 2 500.000 ευρώ? Ποιος μπορεί να μας το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει?

ΣΧΟΛΙΟ 4

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 09:40: ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2.800.000, 00 ΕΥΡΩ