ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΝΥΝ… ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ!!

2021-02-10

Όλα τα λεφτά ήταν ο διάλογος που διαμείφθηκε μεταξύ δύο πρώην συνεργατών, κατά τη χθεσινή (Τρίτη 09/02/2021) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, κατά τη συζήτηση του 19ου θέματος που αφορούσε ''Έγκριση πρακτικού κατακύρωσης ηλεκτρονικού διαγωνισμού της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΩΝ»...

... και επειδή η εικόνα και ο ήχος του Προέδρου της Επιτροπής και Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, είχε... παγώσει, λόγω προβλήματος στο σύστημα τηλεδιάσκεψης, κάτι που κατάλαβε ο ίδιος και ρώτησε αν τον ακούν και τον βλέπουν τα υπόλοιπα μέλη, για να λάβει την απάντηση από τον Χατζηδημητρίου Σάκη ότι ''Η εικόνα και ο ήχος είναι παγωμένα''.

Αμέσως απάντησε προφανώς χαριτολογώντας ο Αντιδήμαρχος και μέλος της Επιτροπής, Κετικίδης Γιάννης ότι ''Έχουμε όμως ζεστή καρδιά'', για να λάβει την πληρωμένη απάντηση από τον πρώην συνεργάτη και πρώην Δήμαρχο και μέλος της Επιτροπής Μπίνο Δημήτρη, που μάλλον τον περίμενε στη γωνία, ότι ''Ναι Γιάννη όμως ο Δήμος δεν διοικείται με ζεστή καρδιά και με το χέρι του Θεού''!!... καρφώνοντας τον για αυτό που είχε πει σε προηγούμενη συνεδρίαση όταν τέθηκε θέμα για την άρδευση, ότι ευτυχώς φέτος δεν χρειάσθηκε να λάβουμε μέτρα αφού έβαλε ο Θεός το χέρι του και ευνόησε ο καιρός με τις πολλές βροχές!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απάντηση που έδωσε ο παραπάνω Αντιδήμαρχος κατά τη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου την 15/12/2020 όταν τέθηκε το σχετικό ερώτημα...

10-02-201/09:11