ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ (09/02/2021) ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-09

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα Τρίτη 09/02/2021 κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, όταν κατά τη συζήτηση του 3ου θέματος που αφορούσε ''Διαβίβαση της αριθ. πρωτ. 903/22-1-2021 αίτησης της δικηγόρου Κονάκογλου Συμέλας. (αριθ.πρωτ.:1356/29-01-2021 εισήγηση Τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών)''...

... σύμφωνα με την οποία η εν λόγω δικηγόρος γνωστοποιούσε στον Δήμο Αλμωπίας, ότι δεν επιθυμεί να αναλάβει την εκπροσώπηση του Δήμου Αλμωπίας σε δικαστική υπόθεση για εκδίκαση οφειλής του Δήμου Αλμωπίας προς τον ΦΟΔΣΑ ύψους 2 εκατ. ευρώ, καθόσον η υπόθεση είχε ανατεθεί αρχικά σε δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, η οποία και σχημάτισε τον σχετικό φάκελο της υπόθεσης.

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης λοιπόν του Χατζηδημητρίου Σάκη για το θέμα, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο Αλμωπίας, αυτός μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα αφενός να απαξιώνει τον ομιλούντα, αφετέρου να μην παρακολουθεί τα λεγόμενα του, ώστε να μπορεί να του απαντήσει, αναγκάζοντας τον Χατζηδημητρίου να του πει ''Παίρνετε εντολές τώρα'', χαρακτηρίζοντας την ενέργεια αυτή του Προέδρου, απαράδεκτη, προσβλητική στο πρόσωπό του και ότι αυτό που γίνεται είναι τραγικό.

Προφανώς η φράση ''Παίρνετε εντολές'' εξόργισε τον Πρόεδρο και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους εκφράσεις, περί ψεύδους, αλαζονείας, αυταρχισμού και αναζήτηση χειροκροτητών σε άλλους χώρους.

Το ωραίο δε της υπόθεσης ήταν ότι σε επόμενο θέμα, ο Μπίνος Δημήτρης... πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Πρόεδρο της Επιτροπής, όταν ενώ απευθύνθηκε και ανέμενε απάντηση ο Μπάτσης Χρήστος από τον Μπίνο Δημήτρη, ο δεύτερος μιλούσε στο κινητό του, αναγκάζοντας να ομολογήσει ο Μπάτσης ότι όντως αυτό δεν είναι σωστό!!

Δείτε σχετικά στα παρακάτω δύο βίντεο...

09-02-2021/19:32