ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ... ΧΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ & ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ …(ΒΙΝΤΕΟ)

2021-06-30

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Λάνη Αναστάσιο και του Προέδρου της τεχνικής επιτροπής και  Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αλμωπίας, Προκοπίδη Λάκη...

... πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30/6/2021 μεσημβρινές ώρες, η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου για την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Παίδων - Κορασίδων και Εφήβων - Νεανίδων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αριδαία.

Το παραπάνω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα λάβει χώρα το τριήμερο 30-31/7 και 01/8 στην πόλη της Αριδαίας και θα συμμετάσχουν περί τους 200 περίπου αθλητές με τους προπονητές κλπ συνοδούς, γεγονός που εκτός των άλλων θα ωφελήσει και από οικονομικής πλευράς την Αλμωπία γενικότερα.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τι είπαν για την διοργάνωση οι τρεις παραπάνω συμμετέχοντες...  

30-6-2021/15:17

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΑΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΛΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΛΑΚΗ 

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-01 01:12

Το Όνομά σας:

Σ

Μήνυμα:

Όταν λεμε θα ωφελήσει να ωφελήσει όλα τα μαγαζιά κι όχι μόνο το κέντρο της πόλης γιατί όλοι είμαστε δημότες και πληρώνουμε τον τόπο που ζούμε.Αντε γιατί αυτό με το κέντρο της πόλης εχει παραγίνει δίνεται αξια μόνο εκεί και οι υπόλοιποι είμαστε να μην πω την λέξη καλύτερα.