ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΙΡΛΑΝΔΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-05-08

Ρεπορτάζ By Sakis

Συνεχίζονται δυστυχώς τα δικαιολογημένα μάλλον παράπονα και διαμαρτυρίες των κατοίκων και ειδικότερα των αγροτών του συνοικισμού Υδραίας-Πέλλας του Δήμου Αλμωπίας, αλλά και όσων δραστηριοποιούνται αγροτικά στην περιοχή, από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και 1,5 περίπου μήνα, που δημιουργήθηκε στον χωριό τους...

... χωρίς να δίνεται λύση από τους αρμόδιους, αναφορικά με την Ιρλανδική διάβαση που υπάρχει στο ποτάμι του χωριού τους, η οποία αν και δρομολογήθηκε η αποκατάστασή της, για άγνωστο λόγο, αφού ξεκίνησαν οι εργασίες, αίφνης διακόπηκαν, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν λίγο καιρό (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες μας, για το θέμα ενημερώθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας από τον Πρόεδρο της τ.κ Αριδαίας, Ταρασίδη Θεόδωρο, καθόσον το έργο ανήκει στην Αντιπεριφέρεια, χωρίς δυστυχώς εδώ και 1,5 μήνα να δοθεί λύση, αναγκάζοντας τους αγρότες να πηγαίνουν στα χωράφια τους διανύοντας ολόκληρο κύκλο και συγκεκριμένα πάνω από δέκα περίπου χιλιόμετρα παραπάνω κάθε φορά, για να πάνε σ΄αυτά.

Το ίδιο μάλιστα και σοβαρότερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και όσοι θέλουν να επισκεφθούν τα Κοιμητήρια του χωριού, οι οποίοι και αυτοί αναγκάζονται να ταλαιπωρούνται κάνοντας ολόκληρο κύκλο.

Το οξύμωρο δε της υπόθεσης είναι ότι, ο εργολάβος έβγαλε τα τσιμέντα κλπ υλικά, και σταμάτησε τις εργασίες για άγνωστο λόγο και τα μηχανήματα βρίσκονται στο σημείο, ενώ οι κάτοικοι χρησιμοποιούν σαν εναλλακτική λύση  ένα πέρασμα μέσα από το ποτάμι, επικίνδυνο κατά την άποψή μας όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Γιατί λοιπόν και για ποιο λόγο σταμάτησε το έργο!!

Τι έχει να πει για όλα αυτά άραγε η Π.Ε Πέλλας, αλλά και ο Δήμος Αλμωπίας αν και το έργο δεν είναι δικό του, αλλά αφορά δημότες του!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

08-5-2021/12:56