ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΕΥΛΟΓΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-01-16

Εύλογη και εύστοχη μάλλον η παρατήρηση και πρόταση φίλου της ιστοσελίδας μας, ο οποίος επισκεπτόμενος προ ημερών την Λουτρόπολη Αλμωπίας και διερχόμενος από την κεντρική οδό της τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας που οδηγεί στην Λουτρόπολη, παρατήρησε και με αφορμή τον δυνατό άνεμο που φυσούσε στην περιοχή...

... ότι οι πάνω από 8-10 περίπου κάδοι απορριμμάτων που υπάρχουν εκατέρωθεν και κατά μήκος της παραπάνω κεντρικής οδού, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω δεν είναι στερεωμένοι στο έδαφος ή σε κάποιο άλλο σημείο, υπήρχε κίνδυνος να παρασυρθούν από τον άνεμο και να καταλήξουν στο οδόστρωμα, προκαλώντας πιθανώς ατύχημα στα διερχόμενα οχήματα, ειδικά οι πλαστικοί κάδοι που είναι και ελαφρύτεροι!!

Προτείνει λοιπόν να γίνει αυτό που έκαναν άλλοι Δήμοι, δηλαδή να τοποθετηθούν οι κάδοι σε εσοχές επί του πεζοδρομίου ή εάν αυτό είναι αδύνατο, ας βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος στερέωσης των κάδων, ώστε να είναι ασφαλής και να μη γίνουν... φτερό στον άνεμο, προς αποφυγή ατυχήματος με τα διερχόμενα επί της οδού οχήματα.

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο... 

16/01/2022