ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΕΡΠΟΥΣΑ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ…

2023-04-18

By Sakis

Οργιάζει εσχάτως η έρπουσα φημολογία στην πόλη της Αριδαίας, σχετικά με τις αυτοδιοικητκές εκλογές για ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!, ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ!!, για ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ!! κλπ, ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να τα χαρακτηρίσουν όλα αυτά, και ως... χτυπήματα κάτω από τη μέση!!

Μάλιστα η αργοπορία ανακοίνωσης των προγραμμάτων από τους ενδιαφερόμενους αλλά και η απουσία έστω μίας σχετικής εκδήλωσης κλπ επίσημης δήλωσης για την κάθοδό τους στις εκλογές, επιτείνει και πολλαπλασιάζει τις φήμες αυτές.

Στον αντίποδα, πληθαίνουν οι απόψεις για την ετοιμότητα του νυν Δημάρχου Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστου, καθόσον και πολιτική εκδήλωσε διοργάνωσε και ανακοίνωσε αριθμό υποψηφίων, Δημοτικών και τοπικών συμβούλων, κερδίζοντας προς το παρόν τις εντυπώσεις, όπως υποστηρίζουν οι ασχολούμενοι με τα πολιτικά-αυτοδιοικητικά, θαμώνες στα καφέ και πολιτικά στέκια της πόλης.

Υπάρχουν όμως και οι αντίθετες απόψεις που δικαιολογούν την αργοπορία ανακοίνωσης ονομάτων, την πραγματοποίηση εκδηλώσεων κλπ δραστηριοτήτων από τους ενδιαφερόμενους, καθόσον όπως υποστηρίζουν κάποιοι, ενδεχομένως να αναμένουν το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών, ή ακόμη και ίσως να ''προστατεύουν'' τους συμβούλους τους από πιθανή ''αρπαγή'' τους από τους συν-υποψηφίους τους!!

Άλλωστε ο καθένας έχει τη δική του στρατηγική και τον δικό του τρόπο δράσης και αντίδρασης στο θέμα αυτό, ενώ οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι μετά τις γιορτές του Πάσχα θα υπάρξει σχετική κινητικότητα.

Υπομονή λοιπόν καθόσον η κλεψύδρα του χρόνου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ήδη μετρά αντίστροφα.

Ίδωμεν…

18/4/2023