ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ… ΜΗΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-15

Ελαφρώς μάλλον πέρασε από την Π.Ε Πέλλας η πολυδιαφημιζόμενη... Μήδεια, αφού αν εξαιρέσουμε το λιγοστό χιόνι, αλλά τον δυνατό άνεμο, τον ήλιο... με δόντια, το κρύο και την παγωνιά που επικρατεί ακόμη, και εν συγκρίσει με αυτό που παρακολουθούμε ότι προκάλεσε στην υπόλοιπη χώρα και ιδιαίτερα στη Νότια Ελλάδα, μάλλον φτηνά τη γλυτώσαμε.

Στην Αλμωπία ειδικότερα, στην οποία, στην μεν Δυτική Αλμωπία όπως μας ενημέρωσε συνεργάτης της ιστοσελίδας μας, υπήρχε μεν περισσότερο χιόνι- έφθασε μέχρι τα 20 εκατοστά-, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα ειδικά στους σπαραγγοπαραγωγούς, αλλά λιγότερος αέρας, ενώ το κεντρικό δίκτυο της Π.Ε Πέλλας, γενικότερα, κρατήθηκε ανοικτό και δεν δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα.

Το πρόβλημα που πιθανώς να υπάρξει στο οδικό δίκτυο ειδικά τις βραδινές ώρες είναι ο παγετός που θα δημιουργηθεί στο οδόστρωμα από το χιόνι που λιώνει πλησίον της οδού, παγώνοντας και δημιουργώντας παγίδες.

Δείτε πως είναι το οδικό δίκτυο στην Δυτική Αλμωπία και προς την Λουτρόπολη της περιοχής, ενώ ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται για όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την Λουτρόπολη αφού μετά την διασταύρωση Όρμας προς τα Λουτρά, υπάρχει ακόμη αρκετό χιόνι στο οδόστρωμα και τις βραδινές ώρες λόγω του παγετού να μετατρέψει αυτό σε παγοδρόμιο με ότι συνεπάγεται αυτό για τους οδηγούς. 

Του συνεργάτη μας Π.Ν

15-02-2021/16:03