ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ !! 

2023-09-06

Κατά τη χθεσινή, Τρίτη 05/9/2023 διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, και έναν μήνα πριν τις Δημοτικές εκλογές!!, εδέησε επιτέλους η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, να φέρει προς συζήτηση το θέμα της παραχώρησης δημοσίου κτήματος ΑΒ 4717 (Ο.Τ. 114) που βρίσκεται στην Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας, και αφορά το οικόπεδο όπου στεγαζόταν παλαιά τα Τ.Ε.Α, έναντι του Δημαρχείου Αλμωπίας.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με την εισήγηση που έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας Τσιμτσιρίδης Γιώργος, ο Δήμος Αλμωπίας ζητά από το Υπουργείο Οικονομικών στην κυριότητα του οποίου βρίσκεται το εν λόγω οικόπεδο, την εξ΄ολοκλήρου παραχώρηση του στον Δήμο Αλμωπίας.

Να θυμίσουμε ότι το αίτημα παραχώρησης του παραπάνω οικοπέδου, όπως και την παραχώρηση του κτηρίου όπου στεγαζόταν παλαιά η Λέσχη Αξιωματικών Αριδαίας, στο κέντρο της Αριδαίας, είχε προτείνει και είχε θέσει ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, πριν λίγο καιρό ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκης, ο οποίος μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά ότι ''Ξεκινήστε εσείς και εμείς όλοι θα βάλουμε πλάτη'', κάτι το οποίο υλοποιεί τώρα η νυν Δημοτική Αρχή και μάλιστα όπως προαναφέραμε έναν μήνα πριν τις εκλογές.

Στο διά ταύτα το θέμα ψηφίσθηκε ομόφωνα και μακάρι να έχει θετική για τον Δήμο Αλμωπίας, έκβαση το όλο θέμα.

06/9/2023