ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ… (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-05

Ρεπορτάζ By Sakis

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΘΑ BΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ...

Μία σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε και έφερε εις πέρας ο Δήμος Αλμωπίας, την οποία παρουσίασε πριν λίγο, σήμερα Τετάρτη 05/10/2022 στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Γιάντσης Δημήτρης με την παρουσία  του Δημάρχου Μπάτση Χρήστου και της Αντιδημάρχου Νάνου Πολυξένης, που θα βοηθήσει τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες στην παροχή χρήσιμων πληροφοριών από το κινητό τους τηλέφωνο, σε θέματα που αφορούν την Αλμωπία.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ενημέρωση, θα επικολληθούν σε διάφορα σημεία της πόλης τα παρακάτω αυτοκόλλητα, τα οποίο ο πολίτης κάνοντας χρήση των νέων ψηφιακών εργαλείων, και συγκεκριμένα σκανάροντας τον γραμμωτό κωδικό (QR-code) θα προβάλλονται στην οθόνη του κινητού ή του τάμπλετ του χρήσιμες πληροφορίες για θέματα του Δήμου, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για Ξενοδοχεία, εστίαση, καφέ κλπ θεάματα της Αλμωπίας.

Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση ημερολογίου που θα διανεμηθεί στους μαθητές όλων των Σχολείων της Αλμωπίας με ιστορικά κλπ στοιχεία για κάθε περιοχή και χωριό της Αλμωπίας.

Να σημειώσουμε ότι η όλη εργασία κόστισε στον Δήμο 2.500,00 ευρώ, ενώ η εκτύπωση του ημερολογίου είναι χορηγία της Λουτρόπολης Αλμωπίας και κόστισε 7.000,00 ευρώ.

Εν κατακλείδι, θεωρούμε ότι αξίζουν τα εύσημα στους εμπνευστές και σε όσους εργάσθηκαν για την υλοποίηση αυτής της ιδέας που σίγουρα θα βοηθήσει τόσο τους κατοίκους της Αλμωπίας και ιδιαίτερα τους επισκέπτες στην παροχή χρήσιμων πληροφοριών για την Αλμωπία.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο & φώτο...

05/10/2022