ΑΡΙΔΑΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ;

ΣΧΟΛΙΑ 8
Με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα χθες 12/3/2024 βραδινές ώρες στην Αλμωπία, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο νεαρών παιδιών και τον σοβαρό τραυματισμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, πολλοί αναγνώστες της ιστοσελίδας μας αλλά και κάτοικοι της περιοχής, ζητούν την ακύρωση όλων των Καρναβαλικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί να λάβουν χώρα τις επόμενες ημέρες.
Ας σκεφτούν την πρόταση αυτή οι
αρμόδιοι και ας πράξουν τα αυτονόητα.
13/3/2024
ΣΧΟΛΙΟ 1
Ημερομηνία: 2024-03-13 12:07
Το Όνομά σας: Σ
Μήνυμα: Έτσι πρέπει κανονικά.Να ακυρωθούν.
ΣΧΟΛΙΟ 2
Ημερομηνία:
2024-03-13 12:46
Το Όνομά σας: ΓΙΩΡΓΟΣ
Μήνυμα: Συμφωνούμε απόλυτα με την πρόταση. να αναβληθούν όλες οι εκδηλώσεις
ΣΧΟΛΙΟ 3
Ημερομηνία: 2024-03-13 13:09
Το Όνομά σας: ....
Μήνυμα: Η φωτιά καίει εκει που πέφτει..δυστυχώς..δεν εχουμε ομως το δικαίωμα να στερησουμε από αλλα 1000 παιδιά τη χαρά κ τη διασκέδαση των ημερών.Λόγια δεν υπάρχουν,ειναι το χειρότερο πράγμα αυτο, αλλα δυστυχώς δεν αλλάζει κατι.καλό παράδεισο στα παιδιά κ κουράγιο στις οικογένειες τους.
ΣΧΟΛΙΟ 4
Ημερομηνία: 2024-03-13 15:03
Το Όνομά σας: Λ.Κ
Μήνυμα: Αν έκαιγε η φωτιά κάποιον δικό σου θα ήθελα να διάβαζες το ίδιο σχόλιο που έκανες να δω αν θα σ άρεσε.
ΣΧΟΛΙΟ 5
Ημερομηνία: 2024-03-13 15:21
Το Όνομά σας: ΚΩΣΤΑΣ Π
Μήνυμα: ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΟΧΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ.
ΣΧΟΛΙΟ 6
Ημερομηνία: 2024-03-13 15:46
Το Όνομά σας: ΝΣ
Μήνυμα: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΑΔΟΞΑ!!!
ΣΧΟΛΙΟ 7
Ημερομηνία: 2024-03-13 15:48
Το Όνομά σας: Τρίτεκνος
Μήνυμα: Αναβολή!
ΣΧΟΛΙΟ 8
Ημερομηνία: 2024-03-15 10:17
Το Όνομά σας: Μάκης
Μήνυμα: Δείξτε λίγο σεβασμό στον Δήμαρχο ρε ,έτσι αποφάσισε , σεβαστό . Ο καθένας να κάνει ότιθέλει Και με το Μπάτση τα ίδια είχαμε Πρίν βγεί ήταν το καλύτερο παιδί Μετά ΄τον πυροβολούσατε Κοιτάξτε επιτέλους την δουλειά σας μήπως και σωθεί αυτός ο τόπος