ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ!!  (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-06-02

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), κατά την προχθεσινή Τρίτη 31/5/2022 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας η συζήτηση συνεχίσθηκε με την ίδια ένταση αναφορικά με την αποκάλυψη του αποχωρήσαντα...

... για την τύχη της Λουτρόπολης, όπου ο Δήμαρχος Μπάτσης Χρήστος θύμισε το ιστορικό χορήγησης του Ειδικού Σήματος για την Λουτρόπολη, διευκρινίζοντας ότι η Λουτρόπολη δεν κινδυνεύει από τίποτα καθόσον κατέχει το Ειδικό Σήμα, χαρακτηρίζοντας τη στάση του Μπίνου Δημήτρη ''Κυβίστηση αλλά Κομανέντσι''!!

Κατά τη συζήτηση και ειδικότερα μία έκφραση του Δημάρχου Αλμωπίας ότι ''Δεν θα ανεχτώ για τα Λουτρά τέτοιες κουβέντες'', πυροδότησε νέα ένταση μεταξύ του Μπάτση και του Χατζηδημητρίου, ενώ ο πρώτος ''κατηγόρησε'' τον δεύτερο ότι συντάσσεται και στηρίζει πολιτικά συγκεκριμένο πρόσωπο!!

Στη συνέχεια των απαντήσεών του ο Δήμαρχος Αλμωπίας, αναφέρθηκε στις εργασίες στο ΔΑΣΑΚΙ και την ξυλεία, για τον καθαρισμό των τσιμενταύλακων για τα ηλεκτρικά οχήματα για τους συνεργάτες του στη Διοίκηση της Λουτρόπολης κλπ θέματα, τα οποία δημιούργησαν εκ νέου ένταση με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόψει για πέντε λεπτά τη συνεδρίαση.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο μέρος 2ο την διακοπή της συνεδρίασης αλλά και όσα έλαβαν χώρα...

02/6/2022