ΑΡΙΔΑΙΑ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ: ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ  Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ''ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ'', ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

2023-10-10

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

ΣΧΟΛΙΑ 6

By Sakis

ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΝ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ''!!

Τελείωσαν λοιπόν οι εκλογές στο Δήμο Αλμωπίας, όπου για μία ακόμη φορά, συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει να μην εκλέγεται Δήμαρχος για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Αντίθετα, οι ψηφοφόροι της Αλμωπίας με την ετυμηγορία τους, έδωσαν ισχυρή εντολή (άνω του 45%) στον νέο Δήμαρχο Παρούτογλου Νίκο, να εφαρμόσει το πρόγραμμά του και τα όσα έχει υποσχεθεί προεκλογικά.

Από την άλλη τιμώρησε την έπαρση και ενίοτε την αδιαφορία, αλλά και όλα όσα μπορούσε να πράξει και ΔΕΝ έπραξε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του Μπάτση Χρήστου,  οι οποίοι θεώρησαν ότι θα βρίσκονται εσαεί στο τιμόνι του Δήμου Αλμωπίας.

Τι να πρωτοθυμηθούμε από τα χρόνια που διοικούσαν το Δήμο.!!

1.-Τον αποκλεισμό των λοιπών παρατάξεων από τα όργανα του Δήμου;

2.-Τις άνευ λόγου συνεδριάσεις των οργάνων, εν κρυπτώ και μέσω τηλεδιάσκεψης για το ''φόβο των Ιουδαίων'' (βλέπε Χατζηδημητρίου, Μπίνο και Παρούτογλου ) οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω, σφυροκοπούσαν, ειδικά ο πρώτος με ερωτήματα τον Δήμαρχο, ο οποίος αδυνατούσε να απαντήσει;

3.-Τις απευθείας αναθέσεις, οι οποίες σημειωτέων ήταν μεν Νόμιμες, αλλά κυρίως σε συγκεκριμένους επαγγελματίες, ενίοτε δε και σε επαγγελματίες εκτός Δήμου Αλμωπίας και γενικότερα εκτός Πέλλας, όπως κατήγγειλε και παρατήρησε πολλές φορές ο Μπίνος Δημήτρης;

4.-Τις εργασίες στην Λουτρόπολη και στο αναψυκτήριο, και τα όσα είχε καταγγείλει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος;

5.-Τον ''πόλεμο'' που άνοιξε άνευ λόγου και αιτίας με τα περισσότερα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι Αντιδήμαρχοι;

6.-Τις (Νόμιμες) προσλήψεις 5-6 έμμισθων συμβούλων,  χωρίς ποτέ να πληροφορηθεί ο Δημότης το έργο που επιτελούσαν, αλλά και χωρίς να πράξει ως όφειλε στα χρόνια αυτά τον απολογισμό του έργου της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής ;

7.-Τις εκατοντάδες (Νόμιμες) προσλήψεις διμήνων στη Λουτρόπολη;

Στον αντίποδα, το μόνο που έκανε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, ήταν να διαχειρίζεται την συνήθη καθημερινότητα, και αυτήν όχι με επιτυχία και όπως έπρεπε και ήθελαν οι Δημότες της Αλμωπίας, αναγάγοντας το αυτονόητο σε επιτυχία!!

Επίσης, χωρίς να πραγματοποιήσει ένα έργο που θα άφηνε τη σφραγίδα της, όπως έκαναν οι προκάτοχοί του νυν Δημάρχου και ειδικότερα, ο μεν Χατζηδημητρίου Σάκης, το Δημαρχείο, την κεντρική πλατεία, τον πεζόδρομο, το ανοικτό θέατρο στο ΔΑΣΑΚΙ, το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, το μουσείο δίπλα στο Δημαρχείο και μία σειρά άλλων έργων, ο  Πασόης Δημήτρης, τον κόμβο προς Λουτρόπολη, ενώ ο δε Μπίνος Δημήτρης, το αποχετευτικό, έργα τα οποία φέρουν τη σφραγίδα τους.

Το κλείσιμο των λακκουβών, η αποκομιδή απορριμμάτων, κλπ θέματα της καθημερινότητας που λάμβαναν χώρα, και αυτά πλημμελώς και ύστερα από ανάδειξη πολλάκις αυτών από την ιστοσελίδα μας και των λοιπών τοπικών μέσων ενημέρωσης, δεν μπορούν να θεωρηθούν πραγματικό έργο, αλλά έργα διαχείρισης της αυτονόητης καθημερινότητας, που μπορούσαν να το περαιώσουν και οι υπάλληλοι του Δήμου!!

Ευχόμαστε τώρα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης , να αντιληφθούν τα λάθη τους, να κάνουν την αυτοκριτική τους, και να προβούν σε πραγματική αντιπολίτευση, και όχι αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, γιατί τα πέντε χρόνια περνούν γρήγορα και εάν θέλουν να διεκδικήσουν και πάλι το Δήμο Αλμωπίας, ας παραδειγματισθούν και ας μάθουν από τα λάθη τους.

Εν κατακλείδι, τις εκλογές τις έχασε, γιατί μάλλον ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΝ ΕΔΩ, παρά το λογότυπο του συνδυασμού τους, ''ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ''!!

10/10/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2023-10-10 11:57

Μήνυμα: Ελπίζω και ο νέος δήμαρχος να έχει στο μυαλό του ότι δεύτερη ευκαιρία στην αλμωπια δεν έχει

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2023-10-10 14:10

Μήνυμα: Και Το ποίο τραγικό,η φωνή της Πέλλας ανέδειξε το σοβαρό θέμα της καύσης των φυτοφαρμάκων όταν κανένας δεν γνώριζε τίποτα, ξοδεύτηκαν πάνω από 100000€ για τους κόκκινους κάδους η οποίοι δεν τους άδειασαν ποτέ ( μάλιστα πολύ απ' αυτούς πηραν φωτιά) στην ομιλία του ο Μπάτσης δήλωσε ότι θα τόν τιμήσουν για το συγκεκριμένο θέμα.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2023-10-10 15:21

Μήνυμα: Αν δεν κάνω λάθος πήρε βραβείο για τους κόκκινους κάδους δεν ξέρω αν τους αδειαζαν η όχι αλλά και η εταιρεία στη Θεσσαλονίκη είχε πάρει βραβείο για διαχείριση αδειών συσκευασιών φυτοφάρμακων που τα έθαβε στο προαύλιο και έριχνε τσιμέντο από πάνω

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2023-10-10 19:03

Μήνυμα: Ο υπογράφων μπορεί να καταλογίσει αρκετά στην νυν δημοτική αρχή, όχι όμως έπαρση και αλαζονία! Αυτά χαρακτηρίζουν δυστυχώς από τώρα την μέλλουσα δημοτική αρχή.ο υπογράφων λοιπόν ελπίζω να το αναδείξει αυτό στον μέλλον αν θέλει να θεωρείται αντικειμενικός κι αμερόληπτος.

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2023-10-10 19:34

Μήνυμα: Όποιος έχει όνειρα και στόχους και διστάζει να τα κυνηγήσει ας σκεφτεί τον Μπάτση Όχι μόνο κατάφερε να γίνει δήμαρχος αλλά κατάπιε και τα θηρία που λέγονται Μπίνος και Χατζηδημητρίου Πολλές φορές αποτυγχάνουμε γιατί δεν προσπαθούμε καν Χρήστο παλικάρι μου σε ευχαριστούμε για το μέγα μάθημα που μας δίδαξες

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2023-10-10 19:39

Μήνυμα: Συμβουλή παππού στον εγγονό του. Προσπάθησε αγόρι μου μη φοβάσε θα τα καταφέρεις Εδώ ο Μπάτσης έγινε δήμαρχος!