ΑΡΙΔΑΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΟΤΙ: ‘’ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ'' ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ’’!!-ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ...

2022-01-29

Από τη διαύγεια του Δήμου Αλμωπίας και από το πεδίο που αφορά τις δραστηριότητες κλπ δαπάνες των ενιαίων σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του ομώνυμου Δήμου, αλιεύσαμε τις υπ'  ΄αριθμ. 14 & 15 από 19/01/2022 αποφάσεις , που αφορούν την απευθείας ανάθεση της εκτέλεσης της προμήθειας 1200 self -tests...

... για τις έκτακτες ανάγκες των σχολείων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αλμωπίας, ΟΧΙ σε ένα από τα 35 περίπου φαρμακεία που εδρεύουν και λειτουργούν στην Αριδαία και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας, αλλά από φαρμακείο εκτός Αλμωπίας, προκαλώντας τα εύλογα ερωτήματα των επαγγελματιών του κλάδου.

Εκτός και αν υπάρχει σχετικό κώλυμα ή κάποιο άλλο πρόβλημα με τα Φαρμακεία της Αλμωπίας!!

Μάλιστα σχολιάζοντας την απόφαση αυτή της παραπάνω επιτροπής, κάτοικος της Αριδαίας, ανέφερε ότι ''ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ''!!

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις  Ε  Δ   Ω   και  Ε  Δ  Ω 

Ύστερα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Β/βάθμιας σχολικής επιτροπής και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Βέσκο Δημήτρη, μας εξήγησε ότι λόγω του επείγοντος του θέματος και επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμα self-test στην Αλμωπία, εξυπηρετήθηκαν με παρέμβαση του Δημάρχου Έδεσσας και εφοδιάσθηκαν αυτά από φαρμακείο της Έδεσσας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

29-01-2022/16:02