ΑΡΙΔΑΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ!! ( ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2024-02-07

Ρεπορτάζ By Sakis

Συνεδρίασε χθες Τρίτη 06/02/2024 το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας, στην οποία συνεδρίαση μετείχαν όλα τα νέα μέλη του Συμβουλίου, καθώς και η Διευθύνων Σύμβουλος Χαραλαμπίδου Βαλεντίνη.

Παρών στη συνεδρίαση και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ευχές για συνεργασία, ενώ στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος Σαββίδης Γιώργος, έθεσε προς συζήτηση ορισμένα διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν αναθέσεις έργων, λήξη συμβάσεων και έλεγχος αυτών, ζητώντας μάλιστα να ενημερωθεί ποια ήταν τα ετήσια έσοδα και ποια τα έξοδα, στα τέσσερα χρόνια Διοίκησης Μπάτση!!, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω εμφανίσθηκε με γύψο στο δεξί του χέρι, λόγω ατυχήματος, καθώς και ποιο είναι το ταμειακό υπόλοιπο στο ταμείο που παρέδωσε ο τέως Πρόεδρος, απαντώντας ο τελευταίος ότι παρέδωσε το ποσό των 550.000,00 ευρώ.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή μεταξύ ''τυρού και αχλαδιού'' ο Δήμαρχος Αλμωπίας έθεσε έξυπνα και το θέμα τροποποίησης του καταστατικού της Επιχείρησης, ρωτώντας τον Μπάτση Χρήστο εάν θα το ψήφιζε!! Την απάντηση του δεύτερου μπορείτε να την δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Επίσης ο Δήμαρχος ζήτησε να δημοπρατηθούν άμεσα το Εστιατόριο και το Αναψυκτήριο, ώστε να μην χαθεί η σαιζόν.

Μνημόνιο με -17- προτάσεις ( Δες παρακάτω), κατέθεσε το μέλος του Δ.Σ και εκπρόσωπος του Συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Πασόη Μαρία, κάτι που μάλλον δεν άρεσε στην νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο, απαντώντας προς αυτήν μάλλον ενοχλημένη!!

Τέλος αποφασίσθηκε να συμμετάσχει η επιχείρηση στην Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο το τριήμερο 5,6 και 7/3/2024.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο πατώντας ΚΛΙΚ στα βελάκια δεξιά και αριστερά της φώτο...

07/02/2024