ΑΡΙΔΑΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2025-07-09

ΣΧΟΛΙΑ 1

Κατά την χθεσινή Τρίτη 08/7/2025 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Δοβλέτης Ανέστης, ενημέρωσε το Σώμα για ποιο λόγο δεν ήταν παρών ο Δήμαρχος αλλά και αναφερόμενος σε δημοσίευμά μας σχετικά με τις αδικαιολόγητες απουσίες συμβούλων από τις συνεδριάσεις (ΔΕΣ και ΕΔΩ),  ανέφερε ότι οι περισσότερες είναι δικαιολογημένες!!, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να δικαιολογηθούν όσες είναι ακόμη σε εκκρεμότητα!!, καθόσον είναι υποχρεωμένος σε διαφορετική περίπτωση να εφαρμόσει τα Νόμιμα.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο ...

09-7-2025/08:12

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2025-07-09 14:58
Το όνομά σας: ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που ΚΡΙΝΕΤΑΙ Καθημερινά
Μήνυμα: όποιος έδωσε υποψηφιότητα να εκλεγεί θα ΕΠΡΕΠΕ να ξέρει καλά ότι αποφάσισε να μπει σε μια διαδικασία ΘΥΣΙΑΣ.
Θυσία χρόνου που πρέπει να προσφέρει στο Δήμο και όχι στις δικές του υποθέσεις.
Η Θυσία μυαλού που πρέπει να προσφέρει στον τόπο και όχι στα δικά του ζητήματα.
Όσοι έδωσαν υποψηφιότητα ΗΞΕΡΑΝ ότι πρέπει να προσφέρει το κομάτι του ευατού τους.Δεν μπήκαν με το ζόρι.Και τώρα : ο κόσμος κρίνει ποιά και πόση είναι αυτή η προσφορά τους.