ΑΡΙΔΑΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΜΠΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-07-21

Κατά τη χθεσινή Τρίτη 20/7/2021 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, τέθηκαν στη Δημοτική Αρχή διάφορα ερωτήματα από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Τον λόγο πρώτος έλαβε ο Μπίνος Δημήτρης, ο οποίος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα του Δήμου και ειδικότερα στην απουσία του Δήμου Αλμωπίας από την πρόσφατη επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στην Έδεσσα, για την κατάσταση που επικρατεί στο ΔΑΣΑΚΙ και στο θέατρο που βρίσκεται στον χώρο...

... για τα προβλήματα που δημιούργησε στην πόλη η πρόσφατη βροχόπτωση, για τη μη λειτουργία του συντριβανιού, στην πλατεία, για τις απροειδοποίητες και συνεχείς διακοπές νερού, για τους ρυπαρούς κάδους απορριμμάτων, για τους κάδους απόρριψης των κενών κυτίων φυτοφαρμάκων κλπ θέματα.

Η Δημοτική Σύμβουλος Αμπάρη Γεωργία, αναφέρθηκε στην υποβάθμιση του τοπικού καταστήματος ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) σε γραφείο από τις 10/8/2021, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων της Αλμωπίας. 

Μάλιστα η παραπάνω σύμβουλος, απείλησε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, καθόσον ο Δήμαρχος στις απαντήσεις που έδωσε, εκ παραδρομής, όπως ανέφερε δεν αναφέρθηκε στο θέμα, για το οποίο απάντησε αμέσως μετά την απειλή για αποχώρηση της Αμπάρη.

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Αναστασιάδης Σταύρος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που έγιναν και θα γίνουν στην Αλμωπία τις επόμενες ημέρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση της Αμπάρη Γεωργίας και την απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας για την υποβάθμιση του ΕΦΚΑ στην Αριδαία, ενώ σε επόμενες αναρτήσεις μας δείτε τις τοποθετήσεις των Χατζηδημητρίου Σάκη, Προκοπίδη Λάκη και Τσαρκνιά Πέτρου, καθώς και τις απαντήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας επί των τεθέντων ερωτημάτων...

21-7-2021/09:04