ΑΡΙΔΑΙΑ: ΦΤΩΧΟΣ Ο EΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ... ΣΚΟΤΟΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-12-20

Λένε ότι αυτό που μετράει και μένει σε έναν επισκέπτη, είναι η πρώτη εντύπωση από αυτό που αντικρίζει σε έναν τόπο!!

Γιατί το λέμε αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με παράπονα αρκετών επισκεπτών και εργαζομένων  στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, αλλά και όπως διαπίστωσε και η ιστοσελίδα μας, ο στολισμός γενικότερα στα Λουτρά-Λουτρακίου-Αλμωπίας, είναι μάλλον πολύ φτωχικός και σίγουρα μάλλον όχι ο αναμενόμενος!!, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Ειδικότερα, τους επισκέπτες... υποδέχεται στην είσοδο, ο ανύπαρκτος φωτισμός που επικρέμεται στις μπάρες, με εξαίρεση το φωτεινό αστέρι που υπάρχει λίγα μέτρα από την είσοδο στο εσωτερικό της Λουτρόπολης. Ας είναι καλά ο φωτισμός των καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στην είσοδο και έχει ανεκτό φωτισμό στην είσοδο!!

Επίσης, η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο πλακόστρωτο που οδηγεί στις πισίνες, αφού και εκεί ο φωτισμός είναι υποτυπώδες, καθόσον πολλές λάμπες είναι καμένες, ενώ μάλιστα μία παρέα από λουόμενες γυναίκες, ζήτησαν τη βοήθειά μας για να τις συνοδεύσουμε έως τις πισίνες, φοβούμενοι να κάνουν την διαδρομή στο πλακόστρωτο, λόγω του σκότους που επικρατούσε στο σημείο, ενώ  φόβους εκφράζουν και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη περιοχή για την ασφάλειά τους, ειδικά τις απογευματινές-νυκτερινές ώρες!!

Μάλιστα , εάν δεν υπήρχε και το κατάστημα στην αρχή του πλακόστρωτου να φωτίζει με τον φωτισμό του την περιοχή, θα επικρατούσε πλήρη σκότος!!.

Αλλά και στον δρόμο που οδηγεί στην εξωτερική πισίνα, ο στολισμός είναι λιτός, ενώ εντύπωση προκαλούν τα 4-5 μικρά Χριστουγεννιάτικα δένδρα που υπάρχουν στο χώρο, τα οποία είναι και αυτά... γυμνά και χωρίς κάποιον στολισμό!!

Μάλιστα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ο στολισμός της διαδρομής από την τ.κ Λουτρακίου μέχρι την Λουτρόπολη είναι απείρως καλύτερος, όπως και ο στολισμός στο κέντρου του χωριού.

Εν αντιθέσει με άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας μας όπου η νύχτα γίνεται κυριολεκτικά μέρα από τα φώτα και τον πλούσιο στολισμό, μαγνητίζοντας έτσι μικρούς και μεγάλους να τους επισκεφθούν, δυστυχώς η Λουτρόπολη Αλμωπίας είναι σκοτεινή και φτωχική σε στολισμό.

Γιατί άραγε!! Γιατί κάποιοι δυστυχώς, είτε από άγνοια είτε για κάποιο άλλο λόγο, επιμένουν να υποβαθμίζουν τη Λουτρόπολη-Αλμωπίας!!

Δείτε σχετικά στα παρακάτω βίντεο...

20-12-2021/13:03