ΑΡΙΔΑΙΑ: ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-11-15

Ρεπορτάζ By Sakis

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγινε η ιστοσελίδα μας, οι οδηγοί ταξί και οι περαστικοί πέριξ του κτιρίου της ...Λαϊκής Αγοράς, πλησίον του ΚΤΕΛ Αριδαίας, την Τρίτη 15/11/2022, πρωινές ώρες.

Ειδικότερα, ομάδα νεαρών, πιθανώς μαθητών από τα σχολεία έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας, είχαν εισέλθει εντός του χώρου που προορίζεται για τη στέγαση της Λαϊκής Αγοράς, σπάζοντας τους υαλοπίνακες, την τοιχοποιία και τα κουφώματα, τα οποία εκσφενδόνιζαν στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων αλλά και στην οδό που χρησιμοποιούν οι περαστικοί για να μεταβούν από και προς το ΚΤΕΛ Αριδαίας, γεμίζοντας το οδόστρωμα με τα υλικά αυτά.

Ευτυχώς κατά την ώρα των βανδαλισμών από τα κακομαθημένα καλόπαιδα, δεν υπήρχε σταθμευμένο όχημα, ούτε έτυχε να περνά κανείς από το σημείο και έτσι αποφεύφχθηκαν τα χειρότερα.

Μόλις τα παραπάνω κακομαθημένα καλόπαιδα, είδαν ότι κινούνται προς το μέρος τους άτομα για να δουν τι συμβαίνει τράπηκαν σε φυγή στα σχολεία που βρίσκονται απέναντι από το ΚΤΕΛ.

Φαίνεται ότι μάλλον κάποιοι βρήκαν καινούργιο... παιχνίδι για να περνούν την ώρα τους, και να εκτονωθούν!!, αφού οι αρμόδιοι έχουν εγκαταλείψει το παραπάνω κτίριο έρμαιο στις ορέξεις, πότε των Ρομά και πότε των παραβατικών ατόμων της περιοχής.

15/11/2022