ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΦΕΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ…ΘΑ….’’!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-03-24

Στις εργασίες αποκατάστασης του πεζόδρομου της Αριδαίας, οι οποίες ξεκίνησαν λίγο πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την Τρίτη 22/3/2022, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:...

... ''Νιώθω δικαιωμένος, καθόσον είχα προτείνει πριν λίγο καιρό να ανατεθεί ο αποκατάσταση των φθορών σε τεχνίτη και να μην περιμένετε όπως λέγατε την υλοποίηση του προγράμματος για την ανάπλαση του κέντρου της Αριδαίας.''.

Φυσικά και αρκετοί κάτοικοι της Αριδαίας, σχολιάζουν τον χρόνο που επέλεξε η Δημοτική Αρχή για την αποκατάσταση του πεζοδρόμου, λέγοντας δηκτικά ότι ''Αν δεν ήταν η παρέλαση δεν επρόκειτο να γίνει τίποτα''!!

Επίσης ο ίδιος ως άνω σύμβουλος αναφέρθηκε και στην ''εν κρυπτώ'' επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού στο Κάστρο της Χρυσής, εστιάζοντας στο γεγονός ότι η Υπουργός παρατήρησε ότι στο εν λόγω Κάστρο δεν υπάρχει δρόμος πρόσβασης σ ΄αυτό!!, αλλά και στη συνολικότερη προσπάθεια και ενέργειες που έγιναν από όλους τους πρώην Δημάρχους για το έργο αυτό (ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

Για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι η νυν Δημοτική Αρχή το μόνο που φέρνει είναι υποσχέσεις και ΘΑ...ΘΑ και ότι ο τελικός χαμένος από όλα αυτά είναι η τοπική κοινωνία της Αλμωπίας.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο... 

24-3-2022/12:40