ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΥΚΟΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2025-02-03

ΣΧΟΛΙΑ 7

Με ένα νέο μηχάνημα περισυλλογής φύλλων εφοδιάσθηκε ο Δήμος Αλμωπίας, ενώ σε συνδυασμό με μία πατέντα των εργαζομένων στον Δήμο, γίνεται η δουλειά τους, πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αποδοτικά.

Ειδικότερα, τοποθέτησαν στο όχημα του Δήμου περιμετρικά ειδικό προστατευτικό πλέγμα, ώστε ο φυσητήρας που πετά με μηχανικό τρόπο μέσα τα φύλλα να τα κράτα στο εσωτερικό του οχήματος.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε...

03/02/2025

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2025-02-03 20:42
Το Όνομά σας: Ένας
Μήνυμα: Τα παιδιά πεζει
 

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2025-02-03 20:11
Το Όνομά σας: Ww
Μήνυμα: Όσο υπάρχει Θεολόγου τέτοια θα βλέπουμε 

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2025-02-03 22:35
Το Όνομά σας: Πολίτης καημένος
Μήνυμα: Η παπατζα ζει και βασιλεύει....ελπίζω να μην το κατεβάσουν στην παρέλαση μόνο όπως έκανε ο δήμαρχος Θέρμης και γελούσε όλη η Ελλάδα... επόμενος στόχος το καρναβάλι φυσικά που είναι τόσο σημαντικό για την ζωή μας!!!!μέχρι τοτε η λακούβες θα μεγαλώνουν και θα αρχίζουν να πλησιάζουν το μέγεθος της πισίνας του κολυμβητηρίου μας!!!! 

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2025-02-03 20:55
Το Όνομά σας: Μια χαρά
Μήνυμα: Πάλι κάποιοι θα γκρινιάξουν 

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία: 2025-02-04 08:24
Το Όνομά σας: Ντεπυ
Μήνυμα: Φύλλα υπάρχουν και στα χωριά οχιμονο Αριδαία έλεος... 

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία: 2025-02-04 14:33
Το Όνομά σας: Ένας καλοπιστος Πολιτης
Μήνυμα: Συγχαρητήρια και μπράβο στον κ.Ιωαννη Θεολόγου για την προσπάθεια που καταβάλλει στην αποκομιδή και καθαρισμό των δημοσίων πάρκων αναψυχής.
Πολύ εξυπηρετικό το μηχάνημα συλλογής φύλων αλλά θα πρέπει να το χρεωθούν αυτοί που το χειρίζονται έτσι ώστε σε τυχόν ζημίες από απροσεξία από ωχαδερφισμό να το πληρώνουν οι ίδιοι. Έτσι θα είναι πιο υπεύθυνοι οι χειριστές του μηχανήματος. 

ΣΧΟΛΙΟ 7

Ημερομηνία: 2025-02-04 13:52
Το Όνομά σας: Δήμαρχος
Μήνυμα: Μιλάμε για παγκόσμια πατέντα... Λογικά του Πολυτεχνείου θα είναι!!