ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΤΟΙΜΗ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...

2021-06-19

Ικανοποιητική θεωρείται η κίνηση στην Λουτρόπολη Αλμωπίας, σήμερα Σάββατο 19/6,πρώτη ημέρα του τριημέρου, η οποία μάλλον αναμένεται να κορυφωθεί σε λίγες ώρες, προς ικανοποίηση των επαγγελματιών της περιοχής.

Όπως διαπίστωσε και η ιστοσελίδα μας, τα μέτρα τηρούνται στο έπακρον, με τη θερμομέτρηση κλπ προβλεπόμενα μέτρα που ισχύουν, ενώ οι εποχούμενοι και πεζοί επισκέπτες υπομονετικά περιμένουν τη σειρά τους για να εισέλθουν ύστερα από την θερμομέτρηση μέσα στην Λουτρόπολη.

Ήδη τα καταστήματα εστίασης κλπ συναφή καφέ, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, είναι πανέτοιμα για να υποδεχθούν τους επισκέπτες, ενώ τη δική τους πινελιά βάζουν και οι μικροπωλητές στην περιοχή, και ειδικά ο συμπαθής κερασοπαραγωγός που διαθέτει το νόστιμο και τραγανό κεράσι του στους επισκέπτες.

Το μόνο που εύχονται οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης είναι να κρατήσει ο καιρός και να μην αρχίσουν όπως κάθε απόγευμα οι βροχοπτώσεις , καθόσον τα τραπεζοκαθίσματα είναι αναπτυγμένα στον εξωτερικό χώρο, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν για τον Κορονό-ιό...  

19-6-2021/13:12