ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ’’!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-09-01

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 31/8/2021 η προγραμματισμένη συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα εννέα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ως είθισται η συζήτηση ξεκίνησε με τα ερωτήματα των επικεφαλής των παρατάξεων κλπ δημοτικών συμβούλων, για διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο.

Μετά τα ερωτήματα των Μπίνου Δημήτρη (ΔΕΣ και ΕΔΩ) και Παρούτογλου Νίκου (ΔΕΣ και ΕΔΩ), το λόγο έλαβε ο Χατζηδημητρίου Σάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με αφορμή τις πυρκαγιές στη χώρα μας, στην ετοιμότητα που θα πρέπει να βρίσκεται ο Δήμος σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όχι μόνο σε σχέδια και ασκήσεις επί χάρτου αλλά στην ουσία, προτείνοντας να πραγματοποιούνται ανάλογες ασκήσεις...

... ενώ με αφορμή τον Κορονό-ιό ζήτησε την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Αριδαίας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Τέλος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη καταγγελία του Προέδρου επαγγελματικού Σωματείου της Αλμωπίας για παρατυπίες στις αναθέσεις έργων από το Δήμο, ζητώντας διευκρινίσεις και απαντήσεις από τον Δήμαρχο.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

01-9-2021/11:08