ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!-ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ...

2021-07-14

ΣΧΟΛΙΟ 1

Επιτέλους!! Ακόμη ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Αλμωπίας, για το οποίο και πάλι η ιστοσελίδα μας ύστερα από παράπονά τους, το ανέδειξε πολλάκις, μάλλον βρίσκει τη λύση του. 

Αναφερόμαστε στη συντήρηση κι επισκευή των παιδικών χαρών στην Αριδαία για τις οποίες εξέδωσε το παρακάτω σχετικό δελτίο τύπου η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, ευχόμενοι μέσα σ΄αυτές να συμπεριλαμβάνεται  και η παιδική χαρά (πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής) που βρίσκεται  στην παραποτάμια περιοχή!!

''Με κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής να είναι οι στιγμές χαλάρωσης για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, σε σύγχρονες και καλαίσθητες παιδικές χαρές και σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ολοκληρώνονται οι εργασίες βελτίωσης των υποδομών στις παιδικές χαρές της Αριδαίας προκειμένου να δημιουργηθούν όμορφοι και ασφαλείς χώροι για κάθε οικογένεια.

Αυτοψία στις εργασίες, πραγματοποιήθηκε το πρωί από τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση και τους Αντιδημάρχους Γιάννης Κετικίδη και Χρήστο Χατζηγιαννίδης, στις παιδικές χαρές της Αριδαίας, οι οποίες θα διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό και τα πλέον σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, καθώς και προσβασιμότητα σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

«Είναι χαρά μας να βλέπουμε τα παιδιά του τόπου μας να δραστηριοποιούνται, αλλά και υποχρέωση μας να αναβαθμίζουμε τους χώρους παιχνιδιού, άθλησης και φυσικά τις σχολικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο για να γίνονται όλα αυτά σωστά, ας προσπαθήσουμε όλοι μας να σεβόμαστε τις παιδικές χαρές και κάθε δημόσιο χώρο, ώστε να τα απολαμβάνουμε για περισσότερο διάστημα», δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας''.

14-7-2021/17:23

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-07-15 10:14

Το Όνομά σας:

Αριδαιωτης

Μήνυμα:

Και στο Σχολείο απέναντι από το κέντρο υγείας τα χόρτα έφτασαν το μισό μέτρο αλλά ποιος νοιάζεται;