ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΚΟΒΟΥΝ'' ΤΙΣ ΕΞΕΧΟΥΣΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟ)

2022-05-11

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ''ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΤΑΙ'' Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ...

Με ικανοποίηση μάλλον βλέπουν οι κάτοικοι της Αριδαίας κλπ περαστικοί από τον πεζόδρομο τις ημέρες αυτές, ότι μετά  την αντικατάσταση των κυβόλιθων στον πεζόδρομο της πόλης, που ήταν παγίδες και αιτία πρόκλησης ατυχημάτων για τους πεζούς,  συνεργείο του Δήμου Αλμωπίας να προβαίνει σε εργασίες στο πεζοδρόμιο επί της οδού Κύπρου και Αγ. Νικάνδρου (πιάτσα ΤΑΞΙ)...

...ύστερα από την κοπή των ριζών των δένδρων που εξείχαν και είχαν κυριολεκτικά... πετάξει και σηκώσει στον αέρα τα πλακάκια του πεζόδρομου, στην αποκατάσταση των όποιων κακοτεχνιών κλπ προβλημάτων παρουσιάστηκαν στα σημεία τα οποία έγιναν πολλάκις αιτία ατυχημάτων για τους πεζούς!!

Ελπίζουμε να συνεχισθούν οι εργασίες αυτές και σε άλλα σημεία της Αριδαίας και ειδικότερα στο πεζοδρόμιο έναντι του ΚΤΕΛ Αριδαίας, στον χώρο των Σχολείων κλπ σημεία, όπου κυριολεκτικά τα πλακάκια και το τσιμέντο βρίσκονται στον αέρα από τις ρίζες των δένδρων που κυριολεκτικά τα έχουν... ξερίζωσει, δημιουργώντας κίνδυνο για τους χρήστες των πεζοδρομίων.

11/5/2022