ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΒΙ.ΠΕ) ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-07-05

Με αφορμή την παρ΄ ολίγον σύγκρουση δύο οχημάτων, προ ημερών, η οποία αποφεύχθηκε ευτυχώς την τελευταία στιγμή, στην οδό της Βιομηχανικής περιοχής, λόγω μη ορατότητας των οδηγών από τη βλάστηση αλλά και την ιδιομορφία της κλειστής στροφής που υπάρχει, τα παράπονά τους εξέφρασαν στην ιστοσελίδα μας οι οδηγοί για την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί σ΄ αυτήν.

Συγκεκριμένα και όπως θα δείτε στο βίντεο και στην φώτο, η βλάστηση και τα κλαδιά από τα δένδρα δίπλα στην οδό, κρύβουν εντελώς την ορατότητα των οδηγών που κινούνται στην παραπάνω οδό της Βιομηχανικής περιοχής (αφορά την οδό που διέρχεται από τις επιχειρήσεις των οικοδομικών υλικών, του ποτοποιείου και του συνεργείου, για όσους γνωρίζουν την περιοχή), με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Όπως προτείνουν οι χρήστες που κινούνται στην παραπάνω οδό, μία λύση, εκτός των άλλων, θα ήταν η τοποθέτηση ενός καθρέπτη στο σημείο (βλέπε φώτο), ώστε να υπάρχει ορατότητα για τους οδηγούς , προκειμένου αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Να επισημάνουμε ότι στην παραπάνω περιοχή και στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα ευτυχώς μόνο υλικών ζημιών.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο την επικινδυνότητα της οδού στο επίμαχο σημείο και στις δύο κατευθύνσεις της οδού.

05/7/2022