ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΝΙΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ... ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ!!

2021-09-11

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κλπ μετέχοντες σε διαδικτυακές συνεδριάσεις, καθόσον τα ανοικτά μικρόφωνα, αποδεικνύονται ενίοτε... επικίνδυνα!! και μαρτυριάρηδες!!

Γιατί το λέμε αυτό!!

Κατά τη χθεσινή 10/9/2021 συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της Επιχείρησης της Λουτρόπολης-Αλμωπίας, η οποία τελικά αναβλήθηκε (ΔΕΣ και ΕΔΩ), λίγα λεπτά μετά την έναρξη της και ενώ η διαδικασία βρισκόταν στο στάδιο της εκφώνησης των ονομάτων από τον Πρόεδρο της επιχείρησης για την διαπίστωση παρουσίας ή απουσίας των μετόχων...

... προκειμένου καταμετρηθούν οι παρόντες και απόντες για τον σχηματισμό ή μη απαρτίας, στο άκουσμα συγκεκριμένου ονόματος, ακούστηκε από κάποιον συμμετέχοντα στη συνεδρίαση, το προσβλητικό, υποτιμητικό και θα λέγαμε ρατσιστικό σχόλιο: ''ΦΟΒΕΡΌ ΠΡΌΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΧΟΥΛΗ''!!, με αποτέλεσμα να επικρατήσει αμηχανία η οποία μετατράπηκε στη συνέχεια σε αμήχανα χαμόγελα!!

Καλό θα είναι να είναι περισσότερο προσεκτικοί κάποιοι με τα σχόλιά τους και ειδικά όταν είναι δημόσια πρόσωπα, και να διοχετεύουν την όποια ενεργητικότητά τους κατά τις συνεδριάσεις των Δημοτικών κλπ συμβουλίων, που αφορούν τις απόψεις και προτάσεις τους επί των σοβαρών θεμάτων που απασχολούν το Δήμο Αλμωπίας και τους κατοίκους της και όχι σε φθηνό κουτσομπολιό!!

11-9-2021/10:22

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-11 18:01

Το Όνομά σας:

ΝΙΚΟΣ

Μήνυμα:

ΤΗΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙ' ΄ΑΥΤΟ