ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΩΣ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΝ ''ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ'' ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-03-26

ΣΧΟΛΙΑ 4

Θλίψη και απογοήτευση συνεχίζει να προκαλεί η εικόνα που αντικρίζουν εδώ και πάνω σχεδόν από 8-9 μήνες οι επισκέπτες στην Λουτρόπολη Αλμωπίας από την εικόνα που παρουσιάζει το πάλαι ποτέ κραταιό εστιατόριο της επιχείρησης, το οποίο ''κατέβασε ρολά'', αφήνοντας νηστικούς όσους θέλουν να γευματίσουν με θέα τους μικρούς καταρράκτες και πισίνες!!

Το μόνο που θυμίζει την ύπαρξή του είναι η πινακίδα με την ονομασία και η πινακίδα με τις σούβλες κλπ ορεκτικά που ανοίγουν όμως εις μάτην την όρεξη των επισκεπτών καλοφαγάδων.

Παρά τις υποσχέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για σύντομη επίλυση του θέματος, δυστυχώς αν και έχουν περάσει τρεις μήνες-και συνολικά πάνω από εννέα μήνες που δε λειτουργεί-!!, ακόμη επίσημα τουλάχιστον δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για το θέμα, ενώ σιγή ισχύος για το θέμα τηρεί και η νέα και πολλά υποσχόμενη, αν κρίνουμε από τα όσα υποσχέθηκε ο Δήμαρχος για την τοποθέτησή της, της Διευθύνουσας Συμβούλου, που ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της γενικότερα για τη Λουτρόπολη!!

Εν τω μεταξύ τα παράπονα και οι αρνητικές κριτικές για το παραπάνω θέμα τόσο από τους επισκέπτες που μάταια ρωτούν για το που μπορούν να γευματίσουν με θέα το όλο τοπίο, αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο, αλλά και των κατοίκων της Αλμωπίας που αναρωτιούνται τι θα γίνει τελικά με το εστιατόριο, τη στιγμή μάλιστα που το Καλοκαίρι είναι προ των πυλών, ενώ ακούγονται και διάφορα σενάρια για την τύχη του!!

Παρόμοια δυστυχώς κατάσταση επικρατεί και στο αναψυκτήριο, όπου εξακολουθεί να ισχύει το ΣΕΛΦ-ΣΕΡΒΙΣ, όπου οι πελάτες στήνονται στην… ουρά σαν στρατιωτάκια!! για να πάρουν τον καφέ τους!!

Όπως μάλιστα αναφέρουν αυτοί που γνωρίζουν, θα πρέπει και η φετινή περίοδο να θεωρείται μάλλον χαμένη για το εστιατόριο, καθόσον οι όποιες εργασίες απαιτηθούν να γίνουν θα διαρκέσουν αρκετό χρονικό διάστημα!!

Ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση στο θέμα, καθόσον τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες που δέχεται η ιστοσελίδας μας είναι ουκ ολίγες.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο ...

26/3/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-03-26 12:44

Το Όνομά σας: ΚΑΠΟΙΟΣ

Μήνυμα: ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ 2000 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ (ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ). ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-03-26 13:31

Το Όνομά σας: A

Μήνυμα: Απλα ειναι συγγενης καποιου σποσνσορα ......... και νομιζω εχει πτυχιο ΤΕΙ

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-03-26 17:52

Το Όνομά σας: Γνώστης

Μήνυμα: Ας το δουν αυτό μερικοί που πίστευαν στο θαύμα του νυν δημάρχου!

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία: 2024-03-26 22:35

Το Όνομά σας: ΑΡΙΔΑΙΟΣ

Μήνυμα: ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΚΤΑ 32.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΤΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΛΜΩΠΕΣ