ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΝΑΣ ΣΥΧΓΡΟΝΟΣ ‘’ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ’’ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΠΟΥ… ΕΚΛΕΨΕ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΡΟΔΑΚΙΝΑ!!

2021-09-09

Ένα περιστατικό που θυμίζει την γνωστή ιστορία του γνωστού Γάλλου Μυθιστοριογράφου Βίκτωρ Ουγκώ, ΄΄''Γιάννη Αγιάννη΄΄' ο οποίος είχε κλέψει ένα καρβέλι ψωμί για να χορτάσει την πείνα του, έλαβε χώρα στην Αλμωπία.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή το απόγευμα,  κάτοικος της Αλμωπίας, δεν έκλεψε ένα καρβέλι ψωμί, αλλά περνώντας έξω από ένα ροδακινοχώραφο... λιμπίστηκε τα ροδάκινα και έκοψε από το δένδρο δύο φρούτα για να τα φάει.

Έκπληκτος το βράδυ, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού ο οποίος τον κατηγόρησε για κλοπή!!

Εύλογα θα αναρωτηθείτε πως ανακάλυψε ο ιδιοκτήτης του χωραφιού τον μέγα κλέφτη!! Επειδή φέτος τα ροδάκινα είναι δυσεύρετα λόγω της ζημιάς που υπέστη η παραγωγή, ο ιδιοκτήτης του χωραφιού τοποθέτησε κάμερα μέσα στο κτήμα του, την οποία συνέδεσε στο κινητό του τηλέφωνο, οπότε σε περίπτωσης... εισβολής στο κτήμα από άγνωστο, να ενημερώνεται άμεσα και να βλέπει τον... εισβολέα!!

Έτσι λοιπόν διαπίστωσε ότι ο σύγχρονος ''Γιάννης Αγιάννης'' της Αλμωπίας του έκλεψε δύο ροδάκινα για να τα φάει, ζητώντας του τον λόγο για το θέμα αυτό!!

Δε γνωρίζουμε τη συνέχεια του θέματος και αν η υπόθεση πάει στα δικαστήρια!!, αλλά σίγουρα είναι και αυτό ένα σημείο των καιρών μας!!

*Φώτο Αρχείου

09-9-2021/10:45