ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ... ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! (ΦΩΤΟ)

2022-06-30

Τα εύλογα και μάλλον δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων της Αριδαίας δέχεται τελευταία η ιστοσελίδα μας για την ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΜΗ  του συντριβανιού στην κεντρική πλατεία της πόλης, η οποία κατακλύζεται καθημερινά από πλήθος μεγάλων και μικρών παιδιών που παίζουν σ΄αυτήν και αναζητούν μία όαση δροσιάς λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην πόλη.

Δυστυχώς αν και τελείωσε ο Ιούνιος και αύριο μπαίνουμε στον Ιούλιο και στην καρδιά του Καλοκαιριού, το μοναδικό συντριβάνι της Αριδαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, για άγνωστο λόγο ακόμη δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, παρά το γεγονός ότι καθαρίσθηκε, βάφηκε αλλά και αντικαταστάθηκαν κάποιες σωληνώσεις.

Στον αντίποδα στην πόλη της Έδεσσας, όλα τα συντριβάνια της πόλης,(Καταρράκτες, πλατεία Τημενιδών, Κιουπρί) λειτουργούν εδώ και καιρό, προσφέροντας δροσιά στους περαστικούς, αποτελώντας και έναν... μαγνήτη για τον επισκέπτη να επισκεφθεί την Πρωτεύουσα της Πέλλας.

Ας ελπίσουμε να τεθεί σύντομα σε λειτουργία και το μοναδικό συντριβάνι της Αριδαίας, τώρα που οι θερμοκρασίες χτυπάνε κόκκινο!!

30/6/2022