ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-09-17

ΣΧΟΛΙΑ 2

Την εικόνα που παρουσιάζει εδώ και αρκετό καιρό το κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας (Δ.Α.Κ.Α), όπου γυμνάζονται καθημερινά δεκάδες αθλητές των τμημάτων μπάσκετ, Βόλεϊ κλπ ομάδων της πόλης,  καυτηρίασαν και σχολίασαν, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Φ.Ο.Αριδαίας και Προπονητής Βόλεϊ των αθλητών, Χριστοφορίδης Τάκης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Προκοπίδης Ευάγγελος (Λάκης), τους οποίους συναντήσαμε κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας (Δ.Α.Κ.Α) σήμερα Σάββατο 17/9/2022.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κλειστό, από άποψης καθαριότητας, από τα νερά της βροχής που λιμνάζουν στο ...σαλόνι του γυμναστηρίου, την έλλειψη φύλακα κλπ θέματα, τα οποία όπως μας γνώρισε ο πρώτος εξ ΄αυτών, τα είχε αναφέρει όλα αυτά στον Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο πριν αρκετό καιρό, χωρίς όμως να γίνει τίποτα από όλα αυτά, παρά τις υποσχέσεις που έλαβε από αυτόν.

Για το ίδιο θέμα μάλιστα, τα παράπονά του είχε εκφράσει και ο απερχόμενος Πρόεδρος του Φ.Ο.Α Αποστολίδης Γιώργος κατά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου στον Φ.Ο.Α, και ειδικότερα για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο παραπάνω στάδιο, ενώ δεν είναι λίγα και τα αρνητικά σχόλια που έγιναν κατά το παρελθόν από προπονητές και αθλητές ομάδων άλλων περιοχών, κατά τους αγώνες καλοθοσφαίρισης που λάμβαναν χώρα στο Δ.Α.Κ.Α με την ομάδα του ΦΟΑ.

Πρόσφατη είναι μάλιστα και η ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού από τη δικαιοσύνη για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου, γεγονός που θα επιφέρει πιθανώς και νέες καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου με ορατό πλέον τον κίνδυνο απένταξής του.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα όσα ενδιαφέροντα μας είπαν τα δύο παραπάνω στελέχη, σήμερα Σάββατο 17/9/2022 στον χώρο του Δ.Α.Κ.Α τους οποίους συναντήσαμε κατά τη διάρκεια της προπόνησης...

17/9/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-09-18 13:00

Μήνυμα: Τα σκουπίδια αντιπροσωπεύουν αυτούς που τα δημιουργουν και διαχειρίζονται το κλειστό;

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-09-18 21:58

Μήνυμα: Συγνωμη δηλαδή για να καταλάβω , ποιος έχει την ευθύνη της καθαριότητας στο χώρο που αθλούνται οι αθλητές του ΦΟΕ Ο Δήμος ? Τα παραχωρητηριο κ Προκοπιδη στο σύλλογο τι λέει ,μήπως ότι οι χρήστες του χώρου θα έχουν αυτή την ευθύνη ? τι είναι αυτά που λέτε , μήπως για τι σας συμφέρει αυτό?

ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Φ.Ο.Α ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΛΑΚΗΣ)