ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΝ ΕΤΗ 2023 Η ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ VODAFON!!

2023-04-13

Ρεπορτάζ By Sakis

Απίστευτο και όμως αληθινό!! Κατά τη σημερινή ( Μ. Πέμπτη 13/4/2023) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης της Λουτρόπολης Αλμωπίας, διαπιστώσαμε, όταν επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά με το κινητό μας τηλέφωνο, ότι δεν υπήρχε καθόλου σήμα της Vodafon στην περιοχή των Λουτρών-Λουτρακίου-Αλμωπίας.

Σε σχετική μας ερώτηση προς τον Πρόεδρο της επιχείρησης και Δήμαρχο Αλμωπίας, Μπάτση Χρήστο, αλλά και στα παρόντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έκπληκτοι ακούσαμε ότι εδώ και δύο μήνες περίπου δεν υπάρχει καθόλου σήμα της παραπάνω εταιρείας.

Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της επιχείρησης, έχουν γίνει οι σχετικές ενημερώσεις και διαβήματα προς τους αρμόδιους για το πρόβλημα, χωρίς μέχρι σήμερα να βρεθεί λύση.

Εν τω μεταξύ, τα παράπονα των επισκεπτών για το θέμα είναι καθημερινά, καθόσον δεν μπορούν εν έτη 2023 όπου η τεχνολογία έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία, να επικοινωνήσουν οι κάτοχοι που εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο πάροχο, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται και να εισπράττει δυστυχώς χωρίς να ευθύνεται τα δικαιολογημένα παράπονα η επιχείρηση της Λουτρόπολης.

Θεωρούμε ότι θα πρέπει να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση η επιχείρηση ώστε να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα...

13/4/2023