ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗ ΤΑ-ΛΑΙΠΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-03-29

Πολλά παράπονα δέχεται η ιστοσελίδα μας, αναφορικά με την ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ εδώ και μερικές ημέρες του Αυτόματου Ταμειολογιστικού Μηχανήματος (ΑΤΜ), που βρίσκεται στα ΕΛ.ΤΑ Αριδαίας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πελάτες των ΕΛ.ΤΑ αλλά και της  EURO BANK, καθόσον,  λόγω μη λειτουργίας πλέον της τράπεζας EURO BANK, εδώ και δύο μήνες οι πελάτες της, εξυπηρετούνται και από τα  ΕΛ.ΤΑ Αριδαίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της παραπάνω τράπεζας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Όπως όμως αναφέρθηκε παραπάνω, για άγνωστο λόγο εδώ και ημέρες το ΑΤΜ των ΕΛ.ΤΑ Αριδαίας, τέθηκε εκτός λειτουργίας με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξυπηρέτηση των συναλλασσόμενων με αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, επίκειται αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος ΑΤΜ, το οποίο έχει μικρής χωρητικότητας κασέτες χρημάτων, με καινούργιο μηχάνημα ΑΤΜ το οποίο θα έχει χωρητικότητα μέχρι 240.000,00 ευρώ, ώστε να μην τελειώνουν γρήγορα τα χρήματα και να μην ταλαιπωρούνται οι πελάτες.

Μέχρι να γίνει όμως αυτή η αντικατάσταση, οι κάτοικοι της Αλμωπίας αλλά κλπ συναλλασσόμενοι επισκέπτες ταλαιπωρούνται χωρίς να ευθύνονται...

29-3-2022/11:39