ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟ-ΙΟΥ… ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ!! (ΦΩΤΟ)

2021-11-02

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου για την πραγματοποίηση της παρέλασης κατά την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης της Αριδαίας την Πέμπτη 04/11/2021 (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Ο λόγος, τα πολλά κρούσματα Κορονό-ιού που υπάρχουν στην Πέλλα, αλλά και ο ενδεχόμενος κίνδυνος διασποράς του ιού λόγω συγκέντρωσης πλήθους πολιτών και μαθητών στον χώρο παρέλασης κλπ καταστήματα της πόλης.

Φίλος της ιστοσελίδας μας όμως, θέτει και έναν ακόμη λόγο για την παρέλαση, εάν τυχόν πραγματοποιηθεί. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ακατάλληλο χώρο της οδού Κύπρου ή κατ΄ ΄άλλους, πεζόδρομος όπου θα λάβει χώρα η παρέλαση.

Ειδικότερα η ακαταλληλότητα του χώρου έγκειται στα προβλήματα που έχει η οδός, καθόσον προφανώς λόγω κακοτεχνίας ή πολυκαιρίας ή πολυχρησίας και έλλειψη συντήρησης αυτής, οι κυβόλιθοι που είναι στρωμένη η οδός ή είναι σπασμένοι ή έχουν φύγει από τη θέση τους, δημιουργώντας λακκούβες και πολλές άλλες παγίδες για τους μαθητές και μαθήτριες που θα παρελάσουν, με υπαρκτό τον κίνδυνο στραβοπατήματος κλπ ατυχήματος, ειδικά για τις μαθήτριες με τις γόβες που πιθανώς θα φορούν.

Το παραπάνω θέμα άραγε δεν το εντόπισε ουδείς από τους παχυλά αμοιβόμενους Αντιδημάρχους κλπ Ειδικούς Συμβούλους που κατοικοεδρεύουν στον Δήμο Αλμωπίας, ώστε να αποκαταστήσουν έγκαιρα τις όποιες κακοτεχνίες!!

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο...

02-11-2021/18:02