ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021-2022-ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ...

2021-09-05

Στο Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ φέτος θα λειτουργήσουν 12 νέα Τμήματα (Α΄ Εξαμήνου) με ειδικότητες πολύ προσεκτικά επιλεγμένες που προσφέρουν υψηλότατα ποσοστά επαγγελματικής αποκατάστασης.

Με υπευθυνότητα σας καλούμε να ενταχθείτε στην εκπαιδευτική οικογένεια του μεγαλύτερου ΙΕΚ του Ν.Πέλλας και να εγγραφείτε στην ειδικότητα που ταιριάζει στα θέλω σας :

1.Προσωπικό Ασφάλειας-Security

2. Βοηθός Φαρμακείου

3.Βοηθός Λογιστή - Φοροτεχνικός

4. Βοηθός Φυσικοθεραπευτή

5.Αρτοζαχαροπλαστική

6.Στέλεχος Αγροτικής Οικονομίας

7.Πληροφορική-Web Design

8.Στέλεχος Διοίκησης-Οικονομίας

9.Δασική Προστασία

10.Βοηθός Βρεφονηπιοκομίας

11.Αισθητική-Μακιγιάζ

12. Ονυχοπλαστική-Ποδολογία

Εγγράφεστε ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ

https://diek.it.minedu.gov.gr

έως την Παρασκευή 10-09-2021 με email, ΑΜΚΑ, ταυτότητα και Απολυτήριο Λυκείου.

Με πολυετή εμπειρία και υψηλό επίπεδο συνεργατών-εκπαιδευτών το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας έχει διαμορφώσει το εκπαιδευτικό τοπίο στην ευρύτερη περιοχή και στα Επαγγέλματα την τελευταία δεκαετία εισάγοντας καινοτόμα προγράμματα και εξασφαλίζοντας άμεση σύνδεση με την αγορά και τους εργοδότες (Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα).

Η φοίτηση στο Δημόσιο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ είναι ΔΩΡΕΑΝ, περιλαμβάνει υποχρεωτική και επιδοτούμενη Πρακτική Άσκηση ενώ διεξάγεται στην μεταμεσημβρινή ζώνη με ώρα έναρξης τις 14:30.

Η πόλη της Αριδαίας διαθέτει υποδομές φιλοξενίας σπουδαστών στην Μαθητική Εστία Αριδαίας καθώς και πρόγραμμα διατροφής-σίτισης.

Τα θεωρητικά μαθήματα διδάσκονται στις εγκαταστάσεις του 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (πάροδος έναντι ΚΤΕΛ) ενώ μέρος των εργαστηριακών μαθημάτων διεξάγεται σε συνεργαζόμενους φορείς (δημόσιους και ιδιωτικούς), όπως Ξενοδοχεία, Κομμωτήρια, Κέντρο Υγείας, ΕΚΑΒ, Φαρμακεία, Εστιατόρια, Αρτοζαχαροπλαστεία, Εργαστήρια, Αθλητικοί Σύλλογοι κλπ

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε ως σπουδαστές του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με τη βεβαιότητα ότι η επιλογή σας θα συνδράμει καταλυτικά στην επαγγελματική σας εξέλιξη!

Η Γραμματεία του ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 18.00.

Τηλ.:

2384028242

2384028241

email: info@iekaridaias.gr

05/9/2021