ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ 17ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ…

2022-10-07

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινότητα Θεοδωρακείου-Πέλλας, αλλά και ολόκληρη η Αλμωπία από τον αδόκητο χαμό ενός νεαρού μαθητή, 17 ετών, από παθολογικά αίτια, Σωτήρη Γεωργίου, που φοιτούσε στην Γ΄ τάξη του ΓΕ.Λ. Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο άτυχος μαθητής, ο οποίος ήταν ένθερμος οπαδός και φίλαθλος της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ, η οποία (ομάδα) δείχνοντας την ευαισθησία της είχε παραχωρήσει την πολυτελή σουίτα του Προέδρου του ΠΑΟΚ για τον άτυχο νεαρό μας φίλο προκειμένου παρακολουθήσει τον προ ημερών αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ, κάτι που δυστυχώς δεν πρόλαβε να χαρεί ο 17χρονος μαθητής, ο οποίος ταλαιπωρείτο εδώ και αρκετό καιρό από ασθένεια, η οποία δυστυχώς τον κατέβαλλε, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Η εξώδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή 07/10/2022 στις 14:00., στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος στο χωριό καταγωγής του Θεοδωράκι Αλμωπίας.

Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και το Δ.Σ της Α΄. ΕΛΜΕ Πέλλας

Συλλυπητήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας, εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών της Ένωσης, εκφράζει την βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, στους οικείους και στα μέλη της σχολικής κοινότητας του αδικοχαμένου μαθητή μας Σωτήρη Γεωργίου, που φοιτούσε στην Γ΄ τάξη του ΓΕ.Λ. Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει στις 7/10, στις 2:00 μ.μ., στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Σωτήρος στο Θεοδωράκι Αλμωπίας.

το Διοικητικό Συμβούλιο της Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας

07/10/2022