ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-09-04

ΣΧΟΛΙΟ 1

Λένε ότι ''Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά'' αλλά και ότι ''Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, το τρις ανδρός παράφρονα'', όμως κάποιος ή κάποιοι, φαίνεται ότι μάλλον δεν γνωρίζουν το νόημα των παραπάνω παροιμιών και γνωμικών του θυμόσοφου λαού μας.

Γιατί το λέμε αυτό;

Είναι η τέταρτη φορά λοιπόν που άγνωστος ή άγνωστοι, για λόγους που γνωρίζουν μόνο αυτός ή αυτοί και ο... ψυχίατρός τους, που αφήνουν τις σακούλες με τα απορρίμματά τους στη μέση του δρόμου σε γειτονιά της Αριδαίας, τη στιγμή μάλιστα που οι κάδοι απορριμμάτων βρίσκονται από το σημείο που τους παρατάει κυριολεκτικά, όχι πάνω από 10 μέτρα!!

Αποτέλεσμα, τα τετράποδα που βρίσκονται στην περιοχή να κάνουν... πάρτι και το περιεχόμενο των σακουλών να διασκορπίζεται στο έδαφος δημιουργώντας μία ανθυγιεινή αλλά και ανυπόφορη από διάφορες... οσμές κατάσταση για τους περίοικους που δικαίως διαμαρτύρονται, και ειδικότερα για τα μικρά παιδιά που παίζουν στη γειτονιά.

Το άσχημο δυστυχώς είναι ότι οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας δεν τα καθαρίζουν, και μάλλον δικαιολογημένα αφού βρίσκονται εκτός πεδίου των κάδων, με αποτέλεσμα να παραμένουν στο σημείο για πολλές ημέρες, έως κάποιος κάτοικος να φιλοτιμηθεί και να τα σκουπίσει!!

Μάλλον αφελές ερώτημα: Θα το έκανε άραγε αυτό ο Ελληναράς συμπολίτης μας, εάν ζούσε σε κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα!!

Απάντηση: -Τι ψάχνεις να βρεις τώρα...

04-9-2021/14:29

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-05 09:18

Το Όνομά σας:

Ένας

Μήνυμα:

Ενώ το τζιπ χωρίς πινακίδες είναι φυσιολογικότατο που μάλλον είναι παρατημένο έκει γιαυτο και ο άλλος έξυπνος άφησε τα σκουπίδια