ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-08-19

ΣΧΟΛΙΟ 1

Δεν πρόλαβαν δυστυχώς να περάσουν ούτε πέντε ημέρες από την ανάρτησή μας, σχετικά με την πρώτη καύση κόκκινου κάδου απόρριψης κυτίων φυτοφαρμάκων σε τοπική κοινότητα της Δυτικής Αλμωπίας (ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ), και η κάμερα συνεργάτη της ιστοσελίδας μας κατέγραψε ένα ακόμη περιστατικό καύσης κενών κυτίων απορριμμάτων , δίπλα σε κόκκινο κάδο και πάλι σε τ.κ της Δυτικής Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, σήμερα 19/8/2021 άγνωστος έβαλε φωτιά σε συσσωρευμένα κενά κουτιά φυτοφαρμάκων που υπήρχαν δίπλα σε υπέρ-πλήρες κόκκινο κάδο συλλογής των εν λόγω κουτιών...

... ο οποίος έχει να αδειάσει μάλλον από τότε που τοποθετήθηκε, με αποτέλεσμα να κοντέψει η φωτιά να κάψει και να καταστρέψει τον παραπάνω κάδο, (αν δεν τον έκαψε ήδη), καθόσον η βλάβη στη βάνα του ποτιστηριού που τρέχει συνεχώς νερό, λειτουργεί μάλλον πυροσβεστικά στη φωτιά!! 

Μάλλον θα πρέπει, και σύντομα μάλιστα, να βρεθεί μία λύση για το θέμα, πριν καταστραφούν όλοι οι νέοι κόκκινοι κάδοι, αφενός από την ανευθυνότητα, κάποιων ευτυχώς λίγων αγροτών, αλλά και από την αδιαφορία των αρμοδίων!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

19-8-2021/17:11

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-08-19 22:08

Το Όνομά σας:

Γιώργος

Μήνυμα:

Το τρίγωνο του διαβόλου.καδοι παρατημένοι καύση κύτιων Βάνα να τρέχει πόσιμο νερό. Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος στο δήμο να δώσει απαντήσεις?