ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΝΑΡΚΕΣ'' ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΠ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!

2021-03-22

ΣΧΟΛΙΟ 1

Συνεχίζει δυστυχώς να γίνεται δέκτης πολλών παραπόνων και πάλι η ιστοσελίδα μας από κατοίκους της Αριδαίας, σχετικά με την ύπαρξη... ναρκών στους δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες κλπ δημόσιους χώρους της πόλης.

Αναφερόμαστε αφενός στα αδέσποτα τετράποδα που κυκλοφορούν στον εσωτερικό ιστό της πόλης της Αριδαίας και από τα περιττώματα που αφήνουν σε δημόσιους χώρους, αφετέρου, από τον μεγάλο αριθμό χρησιμοποιημένων μασκών που υπάρχουν και αυτές πεταμένες στους ίδιους χώρους.

Συγκεκριμένα και όπως συνεχίζουν να μας καταγγέλουν, σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται στην πόλη από τις εικόνες που αντικρίζουν με τις ''νάρκες'' (περιττώματα) σε δημόσιους χώρους και ειδικότερα σε πλατείες, δρόμους και πεζοδρόμια, όπου αν για τα αδέσποτα υπάρχει κάποια δικαιολογία, δυστυχώς για τα δεσποζόμενα και για τους ιδιοκτήτες τους δεν υπάρχει ουδεμία...

... αφού παρά την υποχρέωση των ιδιοκτητών για την περισυλλογή των ''ναρκών'' (περιττωμάτων), δυστυχώς κάποιοι αδιαφορούν, με αποτέλεσμα οι χώροι να μετατρέπονται σε πραγματικό ''ναρκοπέδιο'', προκαλώντας στους περαστικούς αηδία και σιχαμάρα, αλλά και για τους απρόσεκτους το πάτημα της... νάρκης, την ρύπανση των παπουτσιών τους και τη μεταφορά τους αν δεν το καταλάβουν σε όλη τη διαδρομή!!

Ίδια συναισθήματα και κίνδυνοι δυστυχώς προκαλούν και οι εικόνες με τις πεταμένες και χρησιμοποιημένες μάσκες, που αντί να αφήνονται μέσα στα καλαθάκια απορριμμάτων, βρίσκονται σε Δημόσιους χώρους.

Και στις δύο περιπτώσεις δυστυχώς, οι παραπάνω... νάρκες αποτελούν εστία μετάδοσης ασθενειών, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους της Αριδαίας, οι οποίοι ζητούν για μία ακόμη φορά μέσω της ιστοσελίδας μας, από τους λιγοστούς-θεωρούμε- συμπολίτες μας να είναι περισσότερο προσεκτικοί, και από τους αρμόδιους την εξεύρεση λύσης, αλλά και την εφαρμογή της Νομοθεσίας κατά των υπαιτίων σε συντρέχουσα περίπτωση.

22-3-2021/20:28

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-03-22 21:52

Το Όνομά σας:

Ενας καλόπιστος Πολίτης

Μήνυμα:

Τα τετράποδα δεν εχουν μυαλό και τα αποκαλούμε ζώα εμεις οι έξυπνοι,αλλα τα δίποδα (ανθρωποι) ζωα ειναι δυστυχως χειρότερα απο τα τετράποδα.