ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ… ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΙΣΤΟ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-06-13

Δικαιολογημένα μάλλον τα παράπονα που έφθασαν στην ιστοσελίδα μας ifonitispellas.gr, από αρκετούς κατοίκους και κυρίως οδηγούς, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο, εντός του εσωτερικού ιστού της πόλης της Αριδαίας.

Ειδικότερα, σε πάνω από πέντε σημεία της πόλης, υπάρχουν μεγάλες λακκούβες και κακοτεχνίες, έτοιμες να... καταπιούν πεζούς και εποχούμενους, που προκλήθηκαν, είτε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, είτε λόγω κακοτεχνιών κατά τη διάρκεια του έργου της αποχέτευσης πριν τέσσερα περίπου χρόνια που ταλαιπώρησε και συνεχίζει δυστυχώς να ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Αριδαίας.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, αλλά και διαπίστωσε και η ιστοσελίδα μας, ''βομβαρδισμένα'' δείχνουν μερικά σημεία σε κεντρικές οδούς της πόλης, από τις υπερμεγέθης λακκούβες, δημιουργώντας κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος, αλλά και φθοράς στα οχήματα των οδηγών που κινούνται στα σημεία αυτά.

Η κάμερα της ιστοσελίδας μας, ύστερα από τα παράπονα των οδηγών, κατέγραψε, τέτοιες περιπτώσεις σε πέντε σημεία και ειδικότερα:

1.-Έναντι ΔΑΣΑΚΙ, διασταύρωση Σωσάνδρας με Δυτική περιφερειακή οδό,

2.-Πλησίον φυτωρίου Δασαρχείου Αριδαίας,

3.-Πλησίον Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας (Αλμωπίας),

4.-Επί της οδού Λοχ. Πασσιά,

5.-Επί της οδού Λ. Ξενιτίδη, πλησίον διασταύρωσης προς Εξαπλάτανο, αλλά και σε πολλά άλλα σημεία της πόλης, όπως θα δείτε στις παρακάτω φώτο.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις έχει τεθεί ερυθρόλευκη κορδέλα ή πορτοκαλί πλέγμα, το οποίο όμως δε λύνει το πρόβλημα, το οποίο εντείνεται κατά τις νυκτερινές ώρες.

Επίσης, πολλά τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες κατοίκων και οδηγών που κινούνται επί της οδού Π. Μελά, για την καθίζηση που έχει υποστεί το οδόστρωμα και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο μήκος, έμπροσθεν φούρνου Καραβασιλόπουλου, με ότι αυτό συνεπάγεται για τους χρήστες της οδού, η οποία σημειωτέον οδηγεί από και προς τη Λουτρόπολη Αλμωπίας.

Η ίδια δυστυχώς κατάσταση επικρατεί και σε πολλές τοπικές κοινότητες της Αλμωπίας, παρά τις αντιθέτου διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις του αρμόδιου για το θέμα Αντιδημάρχου.

Και όπως πάντα πράττει η ιστοσελίδα μας, θέτει και αυτή τη φορά το ίδιο ερώτημα προς κάθε αρμόδιο!! Πως θα σας φαινόταν και τι εντύπωση θα σχηματίζατε άραγε σε ανάλογη περίπτωση εάν βλέπατε τέτοιες εικόνες σε έναν άλλο Δήμο της Ελλάδας!!

Ρητορικό το ερώτημα, καθόσον απάντηση δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν συνηθίζει να δίνει η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, εν αντιθέσει με άλλες Δημοτικές Αρχές που σε παρόμοιες περιπτώσεις απαντούν άμεσα, σεβόμενοι πρώτα τον εαυτό τους και το ρόλο τους και μετά τους δημότες που τους εξέλεξαν!!

13/6/2022