ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ ‘’ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ’’

2022-04-11

Πολύ καλές εμφανίσεις και 2 μετάλλια για τον Ίκαρο Αλμωπίας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ-16 όπου πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά το περασμένο Σάββατο. 

Συγκεκριμένα:

Η Τσαμπούρη Κατερίνα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με ατομικό ρεκόρ 33.64μ. πιάνοντας το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και την 4η θέση στην σφαιροβολία με 9.45μ. (ισοφάριση PB) , επίδοση ίδια και με την 3η αθλήτρια του αγωνίσματος.

Ο Παυλάκης Δημήτρης (γυμνάζεται με τον ΓΥ.Σ.Έδεσσας) κατέκτησε την 3η θέση στο αγώνισμα των 200μ. με εμπόδια και χρόνο 31,71.

Στο άλμα σε μήκος η Μπίλη Βασιλική στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες αν και ανήκει στην κατηγορία Κ-14 κατάφερε να κάνει επίδοση 4.40μ .

Στο άλμα σε ύψος η Τσόκα Τραϊανή κατέκτησε την 6η θέση με επίδοση 1.29μ.

Η Βαφείδου Δήμητρα σε αγώνες και πρώτη της συμμετοχή στα αγωνίσματα της σφαιροβολίας κατακτώντας την 11η θέση με επίδοση 6.56μ και του ακοντισμού με επίδοση 11.48μ.

Η Μαχαιρίδου Πασχαλιά συμμετείχε στην σφαιροβολία και εκανε 6.15μ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλήτες του συλλόγου μας για τις επιδόσεις τους αλλά και για την αξιέπαινη συμμετοχή τους.

Στον 16ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" - bwin συμμετείχε ο αθλητής του Ικάρου Αλμωπίας @pleskas_petros_ στο 5αρι όπου κατέκτησε την θέση 93 στη γενική κατηγορία και την θέση 6η στην ηλικία των 15-18. Συγχαρητήρια Πέτρο για την πολύ καλή εμφάνιση.

Στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου όπου αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Νοτιοανατολικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια και έχει συγκεντρώσει κορυφαίους δρομείς, που απολαμβάνουν έναν εξαιρετικό αγώνα δίπλα στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τις ομορφιές του Σμαραγδένιου Νησιού βρέθηκε ο αθλητής του συλλόγου μας Δημήτρης Σοφιανός τρέχοντας στα 10χλμ . Συγχαρητήρια Δημήτρη συνέχισε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι και ο σύλλογος δίπλα σου. #ikarosalmopias #marathon #rodos #rhodes

11-4-2022/12:23