ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ…

2022-09-30

Με αφορμή δημοσίευμα μας αναφορικά με την απουσία της Ελληνικής Σημαίας, από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας (Ξενιτίδειο) (ΔΕΣ και ΕΔΩ), εκπαιδευτικός του παραπάνω Σχολείου, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας, δίνοντας τις παρακάτω διευκρινίσεις.

1.- Σχετικά με την απουσία της Σημαίας, παραδέχθηκε ότι ήταν αβλεψία του Σχολείου, αλλά οφειλόταν στο πρόβλημα που είχε ο ιστός, το οποίο (πρόβλημα) αποκαταστάθηκε και αναρτήθηκε σ΄αυτό η Σημαία.

2.-Όσον αφορά την έλλειψη κάποιων γραμμάτων από την... ταυτότητα του Σχολείου, υπεύθυνος είναι ο Δήμος Αλμωπίας όπως χαρακτηριστικά μας ανέφερε, που έχει και την ευθύνη συντήρησης των κτιρίων.

Μάλιστα και σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, και την προηγούμενη φορά που παρατηρήθηκε το ίδιο συμβάν, αποκατέστησε αυτά η Δημοτική Αρχή, αλλά κατά την περίοδο των διακοπών, εξωσχολικά και μη άτομα κατέστρεψαν τα γράμματα, τα οποία θα αντικατασταθούν και πάλι.

Σε κάθε περίπτωση, οι διευκρινίσεις αυτές τιμούν το παραπάνω Σχολείο και τον εκπαιδευτικό που μας έδωσε τις διευκρινίσεις αυτές, δείχνοντας σεβασμό στο λειτούργημά του, αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Μακάρι το παράδειγμά του να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς σε τυχόν ανάλογες περιπτώσεις επισήμανσης από τα τοπικά μέσα παρόμοιων γεγονότων, που δυστυχώς οι περισσότεροι τηρούν σιγή ιχθύος!!  

30/9/2022