ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ… ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ!! (ΦΩΤΟ)

2021-02-18

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ένα σοβαρό πρόβλημα εντόπισε εδώ και καιρό φίλος αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, που κινείται στην επίμαχη περιοχή και όπως χαρακτηριστικά μας είπε αποτελεί παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς, ειδικά κατά τις νυκτερινές ώρες.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί που κινούνται στην έξοδο προς Ανατολική Αλμωπία και αντιστρόφως, αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, και ειδικά στη διασταύρωση με τον περιφερειακό στην παραποτάμια περιοχή, πλησίον του γηπεδάκι τένις , καθόσον δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός στο σημείο ή ο υπάρχων δε λειτουργεί.

Καλό θα είναι οι υπεύθυνοι να αντικαταστήσουν στο σημείο τις λάμπες, προτού συμβεί το μοιραίο!!

18-02-2021/18:03

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-02-18 21:55

Το Όνομά σας:

Ενας καλόπιστος πολίτης

Μήνυμα:

Πολυ καλα κανατε κ.δ/ντα του sites που αναδειξατε το θεμα διοτι απο θεμα τύχης

ή βοήθεια του θεου δεν εχουμε καποιο σοβαρό δυστύχημα.
Ευελπιστώ και παρακαλω οσο το δυνατόν συντομότερο να αποκατασταθεί ο φωτισμός, γιατι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν, τα δεινά που περιμένουν τους υπευθυνους της δημοτικής αρχής του ΜΠΑΤΣΗ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ ΣΙΑ.
Σας παραθετω παρακατω και μια λεξη του Ελληνικού αλφάβητου η οποία μας παραπεμπει απο τι διακατέχεται ο επικεφαλής του δημου με τους λοιπους παρατρεχαμενους του και τους ειδικούς ψηφοφορους (συμβουλους ) για το προαναφερομενο θεμα του φωτισμου της συγκεκριμένης διασταύρωσης εδω και 10ημερου περίπου.
οχαδερφισμός ο [oxaδerfizmós] Ο17 (χωρίς πληθ.) : συμπεριφορά, τρόπος ζωής που χαρακτηρίζεται από αδιαφορία, έλλειψη ενεργητικότητας, αποποίηση ευθυνών κτλ.
[λόγ. < φρ. οχ αδερφ(έ) -ισμός]