ΑΡΙΔΑΙΑ: Δ.Ε.Υ.Α ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΤΗΣ, ΣΕ ΡΟΛΟ ‘’ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-08-22

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ...

Αυτό που συμβαίνει στην τ.κ Εξαπλατάνου-Πέλλας, μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας και κατοίκου και πελάτη- καταναλωτή της, είναι πραγματικά απίστευτο!!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, εδώ και πέντε ημέρες, λόγω βλάβης της παροχής πόσιμου νερού σε κατοικία κατοίκου του παραπάνω χωριού, ή του δικτύου ύδρευσης, το πόσιμο νερό τρέχει άσκοπα και συνεχώς όλο το24/ωρο στο οδόστρωμα, καθόσον ουδεμία πλευρά αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τη βλάβη!!

Πάντα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, αν και ενημερώθηκε η ΔΕΥΑ Αλμωπίας, σε ρόλο ''Πόντιου Πιλάτου'' ένιψε τας χείρας της, λέγοντας ότι η φθορά δεν αφορά αυτήν αλλά τον ιδιοκτήτη της παροχής!!

Από την άλλη πλευρά, ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι τη φθορά πρέπει να την αποκαταστήσει η ΔΕΥΑ, με αποτέλεσμα το νερό να τρέχει διαρκώς μέρα και νύχτα εδώ και πέντε ημέρες και τη ...νύφη να την πληρώνει το χωριό αφού η περιοχή είναι γεμάτη νερά.

Μάλιστα, κάποιος έσκαψε αυλάκι δίπλα στο οδόστρωμα για να... φεύγει το νερό, το οποίο όμως καταλήγει στο οδόστρωμα και τις αυλές των γύρω σπιτιών.

Όπως υποστηρίζει κάτοικος του χωριού, σε κάθε περίπτωση η όποια φθορά-βλάβη πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα από την ΔΕΥΑ, και σε περίπτωση που υπόχρεος είναι ο καταναλωτής να καταλογισθεί η όποια δαπάνη σ΄αυτόν.

Κάθε απάντηση-εξήγηση για το θέμα δεκτή, αν και πολύ αμφιβάλουμε, αν κρίνουμε από ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν!!

22/8/2021