ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΛΠ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΥΜΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ!!  

2021-01-27

ΣΧΟΛΙA 2

Με αφορμή την είδηση ότι εξασφαλίσθηκε το ποσό των 403.000,00 χιλιάδων ευρώ περίπου, το οποίο αφορά την ένταξη της πράξης του Δήμου Αλμωπίας στο πρόγραμμα ''ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ'' αναφορικά με την Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αλμωπίας...

... έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος ανακοινώσεων από πολιτικά και αυτοδιοικητικά πρόσωπα τα οποία συναγωνίζονται στην διεκδίκηση της πατρότητας της εξασφάλισης του ποσού αυτού!!

'Ετσι λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες κατακλύστηκε το διαδίκτυο από τις διθυραμβικές ανακοινώσεις των παραπάνω προσώπων με δελτία τύπου κλπ ανακοινώσεις, με τα οποία ο καθένας από αυτούς, προσπαθεί να πείσει και να δείξει ότι όλα αυτά έγιναν ''κατόπιν δικών τους ενεργειών''!!, προκαλώντας τη θυμηδία αλλά και την αγανάκτηση των αναγνωστών.

Και όμως!! Η αλήθεια για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, είναι ότι μάλλον η έγκριση αυτών των χρημάτων οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος σε άλλα άτομα, τα οποία δούλεψαν αθόρυβα και δεν αυτοπροβάλλονται, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό και το πολιτικό τους ήθος.

Άλλωστε το φαινόμενο αυτό της παλαιοκομματικής και ξεπερασμένης νοοτροπίας, με την γνωστή έκφραση ''κατόπιν δικών μου ενεργειών'', το παρατηρούμε συχνά-πυκνά σε ανάλογες περιπτώσεις όταν υπάρχει θετικό πρόσημα για την έκβαση κάποιου θέματος!!

Λίγη σοβαρότητα Κύριοι δεν βλάπτει!!

Αναρτήθηκε την 17-01-2021/11:15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-01-17 12:42

Μήνυμα:

Κρίμα και πάλι κρίμα. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Αντί όσοι έχουν πρόσβαση στα κέντα λήψης αποφάσεων και στην κεντρική πολιτική σκηνή, να εργαστούν για το καλό του τόπου, αναλίσκονται σε κοκορομαχίες. Ξαναψηφίστε τους...................

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-01-17 13:54

Απάντηση στον 12:42

Μήνυμα:

Ο καθε πολιτικος παει για το ατομικο συμφερον φιλε