ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ…

2021-10-15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας χθες 14/10/2021, σχετικά με τις προθέσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου, να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις σε τομείς του Δήμου Αλμωπίας, οι οποίοι στελεχώνονται από μη αιρετούς (ΔΕΣ και ΕΔΩ), σύμφωνα λοιπόν με νεώτερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, έχει ζητήσει τις παραιτήσεις των Ειδικών Συνεργατών του, προφανώς για να προβεί στην αντικατάστασή τους για το επόμενο διάστημα.

Μία κίνηση που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντάσσεται στο σχέδιο που θα ακολουθήσει μέχρι τις εκλογές προκειμένου ικανοποιήσει όσο το δυνατό περισσότερους πιθανούς υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του!!

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν για τα δρώμενα στον Δήμο Αλμωπίας, εκτός απροόπτου φυσικά σε περίπτωση που προκύψουν νέα στοιχεία και δεδομένα...

15-10-2021/11:19

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-10-15 18:48

Μήνυμα:

Σας ενημερώνω ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι σύμβουλοι του δημάρχου προσλαμβανονται και ελέγχονται απ ευθείας από τον δήμαρχο.

Δεν έχουν καμία αποφασιστική αρμοδιότητα, και φυσικά δεν είναι δυνατόν να κατέχουν άλλη θέση στο Δήμο εκτός του συμβουλευτικου τους ρόλου. Η σχετική νομοθεσία είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Μήπως δεν είναι σωστά διατυπωμένη η είδηση;