ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ (24/11/2022) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-11-25

Ρεπορτάζ By Sakis

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 24/11/2022, απογευματινές ώρες, η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης-Πέλλας, ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, κατά την οποία συζητήθηκαν τα δώδεκα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Πριν τη συζήτηση των θεμάτων, ο Πρόεδρος της επιχείρησης και Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπάτσης Χρήστος, ενημέρωσε το Σώμα για τη συμμετοχή της επιχείρησης της Λουτρόπολης στην έκθεση στο Λονδίνο, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις ήταν:

1.-Το ποσό των 18.165,00 ευρώ θα πληρώσει η επιχείρηση προς την Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας, που αφορά την τελευταία δόση οφειλών προς την ΔΕΥΑ και δεν οφείλει τίποτα πλέον.

2.-Εγρίθηκε το ποσό των 20.000,00 και 30.000,00 ευρώ, για αγορά προμήθειας υλικών δαπέδων και συντήρηση και επισκευή κτιρίου, αντίστοιχα, που αφορά εργασίες στο υπό ανακαίνιση αναψυκτήριο της επιχείρησης.

3.-Επειδή αρκετοί ρωτούν, πόσο στοίχισε στην επιχείρηση η μετάβαση της αντιπροσωπείας στην έκθεση στο Λονδίνο, όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος, συνολικά η δαπάνη για τα τέσσερα άτομα που συμμετείχαν ανέρχεται περίπου στο ποσό των 10.000,00 ευρώ.

4.- Στο ποσό των 29.000,00 ευρώ ανέρχεται η αμοιβή του μελετητή για τη σύνταξη αρχιτεκτονικής προμελέτης οργάνωσης υπαίθριου χώρου καφέ της Λουτρόπολης.

5.-Τοποθετήθηκαν στον χώρο των καταρρακτών επιτέλους, δέκα πέντε φοριαμοί, προκειμένου αφήνουν οι λουόμενοι τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ ψηφίσθηκε και ο κανονισμός λειτουργίας των νέων φοριαμών.

Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη του Προέδρου της επιχείρησης, ότι στη διαδικασία αυτή η οποία προβλέπει και ορθώς, την καταγραφή των ονομάτων των λουόμενων ώστε να μην παρατηρείται αταξία, και την οποία θα αναλάβουν οι υπάλληλοι της επιχείρησης, αυτοί αντιδρούν και δε θέλουν να κάνουν την καταγραφή, η οποία θα αφορά μόνο την αναγραφή και... χρέωση των φοριαμών στους λουόμενους που θα χρησιμοποιούν το φοριαμό!!

6.-Λευκό ψήφισε το μέλος του Δ.Σ Πασόης Δημήτρης κατά τη συζήτηση του 9ου θέματος που αφορούσε έκτακτο προγραμματισμό προσλήψεων για τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2022,  -46- ατόμων (φώτο κάτω), με την αιτιολογία ότι θα πρέπει το χρονικό διάστημα πρόσληψης να είναι πέραν των δύο μηνών και να γίνονται μέσω ΑΣΕΠ.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τι ανέφερε ο Πρόεδρος για την συμμετοχή της Λουτρόπολης στην έκθεση στο Λονδίνο...

25/11/2022