ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ!!

2022-08-04

ΣΧΟΛΙΑ 2

Αίσθηση προκάλεσε το προ ημερών δημοσίευμά μας, υπό τύπου κουίζ, σχετικά με το ερώτημα: ''Τι δεν υπάρχει σε Δημόσιο χώρο, στην πόλη της Αριδαίας που την προσδιορίζει ιστορικά''!! (ΔΕΣ και ΕΔΩ). Λάβαμε αρκετές απαντήσεις και προτάσεις, που κάποιες από αυτές, ήταν άλλες χιουμοριστικές, άλλες ανάρμοστες και άλλες ακατάλληλες!!

Αυτό λοιπόν που δεν υπάρχει, είναι η  απουσία ενός αγάλματος ή προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος και έχει άμεση σχέση με την Πέλλα,  σε Δημόσιο χώρο στην πόλη της Αριδαίας, 

Να θυμίσουμε ότι άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου υπάρχει στην πόλη της Έδεσσας , αλλά και της μητέρας του της Ολυμπιάδας, στο κέντρο της πόλης.

Να προσυπογράψουμε λοιπόν την πρόταση του φίλου εκπαιδευτικού, την οποία θέτουμε υπόψιν των αρμοδίων για τυχόν υλοποίησή της.

Μάλιστα για το χώρο που μπορεί να τοποθετηθεί, θεωρούμε ότι υπάρχουν αρκετά σημεία, όπως η πρόταση που έκανε γνωστός ασχολούμενος με τα κοινά κάτοικος της πόλης, πλησίον του κόμβου που οδηγεί στην Λουτρόπολη, ή στον αύλειο χώρο του Δ.Α.Κ Αριδαίας, ή όπου τέλος πάντων αποφασίσουν οι αρμόδιοι σε περίπτωση που θελήσουν να κάνουν πράξη την ιδέα αυτή.

Όπως πολύ εύστοχα αναφέρει στο σχόλιό του φίλος αναγνώστης της ιστοσελίδας μας ''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΙΠΟΤΑ''!!

Ιδού λοιπόν Κύριοι αρμόδιοι η ευκαιρία για να μείνετε στην ιστορία... 

04/8/2022 

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-08-04 22:58

Μήνυμα: Συγχαρητήρια είστε μακράν ο καλύτερος

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-08-04 23:30

Μήνυμα: Δεν καταλαβαίνω το λόγο που εμείς οι νεοέλληνες γυρίζουμε την πλάτη στο μεγαλείο του Μ. Αλεξάνδρου