ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 11ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΥΤΡΩΝ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΠΟΖΑΡ) …

2023-07-10

Ρεπορτάζ By Sakis

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε κατά τη σημερινή (10/7/2023) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης-Αλμωπίας, ήταν και η παραχώρηση των χώρων της επιχείρησης στο Σύλλογο Νέων Λουτρακίου, για το χρονικό διάστημα 21-22 και 23/7/2023, προκειμένου πραγματοποιηθεί το 11ο Φεστιβάλ Λουτρών-Λουτρακίου Πέλλας (Πόζαρ).

Για το σκοπό αυτό επίσης ορίσθηκε και τριμελής επιτροπή από τα μέλη του Δ.Σ προκειμένου επιβλέπει και επιλύει τυχόν αναφύοντα προβλήματα και θέματα.

Αποφασίσθηκε επίσης το παραπάνω επίμαχο διάστημα, να λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες της Λουτρόπολης όλο το 24/ωρο (πισίνες, αναψυκτήριο κλπ), ενώ δεν θα δοθεί ουδεμία άδεια στο προσωπικό, ώστε να είναι άπαντες παρόντες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων επισκεπτών που αναμένεται να κατακλύσουν τους χώρους της Λουτρόπολης (πάνω από 1300 σκηνές κλπ).

Επίσης αποφασίσθηκε να λειτουργήσουν και καντίνες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σε τροφοδοσία των επισκεπτών, καθόσον την προηγούμενη φορά παρουσιάσθηκαν προβλήματα και εκφράσθηκαν πολλά παράπονα για το θέμα αυτό.

Τέλος ρυθμίστηκαν όλες σχεδόν οι λεπτομέρειες, με την παρουσία και μελών του Συλλόγου, οι οποίοι εκτός των άλλων ανέφεραν ότι κατά το παραπάνω διάστημα, θα είναι παρόντες περί τους 20 περίπου γιατροί και διασώστες και περί τους 50 σεκιούριτι, για την αρτιότερη και ασφαλέστερη διοργάνωση της εκδήλωσης.

10/7/2023