ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ , ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ «Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ 2019 Π.Α.Ε’’ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

2021-03-19

Ομόφωνα τελικά αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, στην διά περιφοράς συνεδρίαση του, την 16/3/2021, στο αίτημα της «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με το διακριτικό τίτλο «Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΕ 2019», σχετικά με την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο κ. Χατζηδημητρίου Αθανάσιος μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ψήφισε υπέρ με την εξής τοποθέτηση: 

"Συναινώ στο αίτημα της ομάδος «ΝΕΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο «Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΕ 2019» για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Αριδαίας , την αγωνιστική περίοδο 2020-2021,προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως εναλλακτική έδρα στο πρωτάθλημα της Football League, λαμβάνοντας υπ όψη την σύμφωνη γνώμη της τοπικής ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΠΟ 20 και του ΤΣ της ΔΕ Αριδαίας. 

Ελπίζω ότι έτσι θα τεθούν οι βάσεις για την συνεργασία των δύο ΠΑΕ , προς όφελος και της τοπικής κοινωνίας. Εφιστώ την προσοχή των υπευθύνων, για την εξασφάλιση της πιστής τήρησης των άρθρων του ιδιωτικού συμφωνητικού ,για την προστασία των εγκαταστάσεων του γηπέδου και την απρόσκοπτη χρήση τους, από τους αθλητές των τοπικών μας Συλλόγων"

Ο κ. Προκοπίδης Ευάγγελος μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ψήφισε υπέρ με την εξής τοποθέτηση: 

«Μετά την συναίνεση τόσο του Τ.Κ Αριδαίας, όσο και του τοπικού συλλόγου Αλμωπού Αριδαίας και στα πλαίσια των καλών σχέσεων που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ των γειτονικών σωματείων, ψηφίζω ναι στην παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του Δ.Α.Κ. Αλμωπίας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου της Βέροιας, ως εναλλακτική έδρα».

Ο Πρόεδρος της Δ.Κοινότητας Αριδαίας τηλεφωνικά ψήφισε υπέρ.

Δείτε το σχετικό πρακτικό της συνεδρίασης, Ε  Δ  Ω

19-3-2021/12:49